Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Κύριε Πανούση Βουλευτή και Πανεπιστημιακέ δάσκαλε γιατί είσαστε αβανταδόρος του κ. Γιαλοψού που παραβιάζει το σύνταγμα;

Κύριε Καθηγητή
Κύριε Βουλευτή
Κύριε αρθρογράφε της εφημερίδας το Βήμα του Λουτρακίου

Μια από τις καλύτερες Ελληνικές ταινίες ήταν η "Συνοικία το όνειρο" σε σκηνοθεσία του Αλέκου Αλεξανδράκη  και με ηθοποιούς τεράστιους εκτός από τον σκηνοθέτη και τον Μάνο Κατράκη την Αλίκη Γεωργούλη την Αλέκα Παϊζη και τον  Θανάση Μυλωνά.
Το θέμα του έργου ήταν τα προβλήματα μιας γειτονιάς από αυτές που υπήρχαν εκεί που πετάξαμε τους πρόσφυγες όταν μας ήρθαν από την Μικρά Ασία. και που εμείς οι Ελληνάρες τους είχαμε βαφτίσει Τούρκους. Ήταν οι συνοικίες που τα σπίτια ήταν από τενεκέδες . Και εκεί γύρισε ο Αλέκος ο Αλεξανδράκης την ταινία του και την έδωσε την ονομασία  " Συνοικία το Όνειρο"
Για να ζήσουν λοιπόν έκαναν δουλειές του ποδαριού που από αυτές έγιναν και πολλοί ζάπλουτοι
Μια συνηθισμένη εργασία ήταν αυτή που την λέγανε "πάνερμαν"  Ένας είχε ένα πανέρι και μέσα έβαζε το εμπόρευμα . Που ήταν κάλτσες γραβάτες μπλούζες ακόμα και εσώρουχα. Αυτός λοιπόν πήγαινε σε μια γωνιά που είχε πέρασμα και άρχισε να διαλαλεί το εμπόρευμα του . Σε χρόνο ρεκόρ γέμιζε από πελατεία . Επειδή ήταν παράνομοι είχαν και τσιλιαδόρους που μόλις εμφανιζόταν κανένας  αστυφύλακας φωνάζανε "σύρμα" και το πανέρι έκανε φτερά και πετούσε.
Αλλά όμως το ερωτηματικό ήταν πως με το άνοιγμα του καταστήματος ( πανέρι) έπεφταν και οι πελάτες. Μα αυτοί που ψώνιζαν ήταν συνεργάτες του φερόμενου ιδιοκτήτη του κινητού καταστήματος που έκαναν ότι ψώνιζαν για να παρασύρουν τους διερχόμενους για να ψωνίσουν
Και τους ονόμαζαν "αβανταδόρους" .
Όλα αυτά κ. Πανούση τα σκέφτηκα όταν βλέπω να γράφετε σε μια εφημερίδα που παραβιάζει το άρθρο 9 του συντάγματος που ρητώς αναφέρει ότι η ιδιωτική και η οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη . Και το άρθρο 9Α Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από την συλλογή επεξεργασία και χρήση ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα των προσωπικών δεδομένων.
Και το άρθρο 19 παράγραφοι 1 -2 -3
Και έρχεται ο κ. Γιαλοψός  και δημοσιεύει  

Και εσείς κ. Βουλευτή μου την ημέρα που ο κ. Γιαλοψός παραβιάζει το σύνταγμα γράφετε στην εφημερίδα του αυτό το άρθρο.









Και γράφετε σε αυτό 



Οι Ρωσίδες χορεύτριες ζητούν "κάλυψη" από τους αστυνόμους για να γλυτώσουν από τους προπστάτες της πιάτσας ή οι αστυνόμοι προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες με διεθνο-οικονομικά κριτήρια ( ως πιονέροι της ιδιωτικής αστυνομίας) Για τους μη γνωρίζοντες πιονέρος σημαίνει αυτός που ανοίγει νέους δρόμους.
Οι τοξικομανείς γυρεύουν χαπάκια και ενέσεις από τους φαρμακέμπορους και οι άρρωστοι βάζουν οικειοθελώς φακελάκια στις τσέπες των μεγαλοϊατρών ή οι απόγονοι του Ιπποκράτη έχουν κόψει ταρίφα στη ζωή και στον θάνατο.
Οι πολίτες -- ψηφοφόροι πουλάνε την ψυχή τους για να διορίσουν το παιδί τους ( μέσω του βουλευτή του νομού) ή οι βουλευτές διατηρούν τις πελατειαιές σχέσεις ως μόνο όπλο για να από-δείξουν στον εαυτό τους και στους τρίτου ότι κάτι προσφέρουν και δεν νομοθετούν δ'  απλής ανατάσεως χειρός ( δεν είχατε εκλεγεί ακόμα βουλευτής)
Και γράφετε τόσο πολλά και καταλήγετε στον υπέροχο επίλογο " Μια είναι η αλήθεια . Αυτή που θα γράφει. στη νέα ταυτότητα : Έλληνες "αφοπλιθείς"  αφαιμαχθείς  αφυδατωθείς και μη αφυπνισθείς λόγω "συνδρόμου του καθρέπτη Έλληνας με πολλούς αρχηγούς που του μοιάζουν αλλά με κανέναν Αρχηγό στον οποίο θα ήθελε κατά βάθους να μοιάσουν με τα παιδιά του.
Πρέπει να σπάσουμε τον καθρέφτη πριν χάσουμε το πρόσωπο μας και γίνουμε Έλληνες χωρίς Ελλάδα.
 Και όλα αυτά κ. Πανούση τα γράφετε την ίδια μέρα που ο κ. Γιαλοψός δολοφονεί το σύνταγμα.
Αλλά έχουμε και συνέχεια
 Στις 17 Φεβρουαρίου του 2014 με πρωτοσέλιδο αναγγέλλει 

Αν και γνωρίζετε ότι αυτό το πρωτοσέλιδο είναι πέρα για πέρα αναληθές εσείς δεν κάνετε καμία διάψευση Αυτή η αθώα προτασούλα "Δύσκολα τα πράγματα για τον Τατούλη" κρύβει πολλά και περίεργα.

Κύριε Πανούση

Σας κατηγορώ ότι γράφοντας σε μια εφημερίδα που δεν έχει ηθικούς φραγμούς της δίνετε το ηθικό ανάστημα να κυκλοφορεί.
Επειδή πιστεύω ότι ο κ. Γιαλοψός με την εφημερίδα του κάνει κακό στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να αποδείξω πόσο επιζήμιος είναι ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Και μέσα σε αυτούς είσαστε και εσείς κ. Πανούση.
Και κλείνω με τα λόγια του Δημοσθένη " ...οι μεγάλες και απροσδόκητες επιτυχίες οδηγούν πολλές φορές σε ανόητες πράξεις"