Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Όποιος δεν είναι αντικειμενικός δεν μπορεί να υπηρετεί την δημοσιογραφία

Παρατηρώ κ. Ηλιακόπουλε ότι αν και έχει περάσει ένας μήνας από τότε που οι Δημότες έδωσαν την πλειοψηφία στον κ. Γκιώνη τον οποίο από εδώ και πέρα ​​τον ονομάζω λαοπρόβλητο και εσείς συνεχίζετε την ίδια πολιτική εναντίον του κ. Λογοθέτη.
Και ενώ αισθανθήκατε κάτι να σας πνίγει όταν μάθατε ότι ένας δήμαρχος μη μπορώντας να αντέξει τα οικογενειακά του βάρη επειδή είχε κλείσει το γραφείο του αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι που είχε κληρονομήσει και για τον λόγο αυτόν πήρε προκαταβολή μέσω τραπέζης Και μάλιστα σε κοινό λογαριασμό. Και αυτό το έκανε παρουσία μάλιστα και δυο συνεργατών του που κατά την πορεία των εγκατέλειψαν.
Και αυτό το θέμα το έκανες τεράστιο.Και έγραψες τόσες ανακρίβειες που είμαι βέβαιος ότι σήμερα θα αισθάνεσαι τύψεις.
Σε κατηγορώ κ. Ηλιακόπουλε ότι αν και έχεις την ταμπέλα του επίσημου δημοσιογράφου αφού είσαι μέλος της ένωσης συντακτών Και βγάζω στον αέρα στοιχεία με τα οποία αποδεικνύω πως φτάσαμε στο σημείο ο, Δήμαρχος να χρειαστεί να πάρει δάνειο.
Δεν σχολιάσατε κ. Ηλιακόπουλε πως ο κ. Λαοπρόβλητος μέσα σε τέσσερα χρόνια ξόδεψε 300.000 ευρώ πιο πολλά από τον κ. Παύλου τον Βετεράνο που διοίκησε τον Δήμο δώδεκα χρόνια. Δεν σχολιάσατε για τα 54.625 ευρώ που έδωσε για δυο χρόνια για δυο γυναίκες που εκτελούσαν καθήκοντα σε κυλικείο του δήμου. Για ναυαγοσώστες για παρουσιάστριες  και τόσα άλλα που έγραψα. Σταμάτα να δημοσιογραφείς γιατί κάνεις κακό στον Δήμο μας που εσύ δεν έχεις καμία σχέση.