Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ο Κώστας Λογοθέτης Μια ζωή σχεδίαζε αλλά αγνοούσε ότι δεν φτάνει να νσκοπεύεις αλλά και πρέπει να πυθροβολείς.

Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στα ερωτήματα που με υποβάλλουν ορισμένοι κακόβουλοι στην κυριολεξία . Γιατί όταν παρουσιάζω επίσημα στοιχεία δεν πρέπει να με θεωρούν ότι προσπαθώ να συκοφαντήσω τον λαοπρόβλητο κ. Γκιώνη.
Άλλοι με ρωτούν γιατί δεν τα παρουσίασα προεκλογικά. Γιατί δεν τα είχα παρά μόνο το Σαββάτο πριν από την πρώτη Κυριακή.
Και είχα γράψει την Παρασκευή 16.5 2014
Κώστα Λογοθέτη αν αύριο δεν  μιλήσεις στο Λαό του Δήμου με στοιχεία θα αναγκαστώ να το κάνω εγώ. 

Ένας άνθρωπος των γραμμάτων Κώστα Λογοθέτη κάπου έχει γράψει αυτές τις αράδες « …το καθήκον είναι μια δύναμη που ξυπνάει μαζί μας το πρωί και αναπαύεται μαζί μας το βράδυ. Είναι η σκιά που προσκολλάται σε μας και μας παρακολουθεί παντού όπου και να πάμε και που δεν μα εγκαταλείπει παρά μόνο όταν χάσουμε το φως της ζωής»
Και έρχομαι τώρα Κώστα Λογοθέτη είναι δυνατόν όλες αυτές τις αλήθειες που γνωρίζεις να τις κρατάς μακριά από τους δημότες που πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται στον οίκο του που για μας είναι ο δήμος το σπίτι του Δημότη.
Μας ζητάει την ψήφο μας ο κ. Γιώργος Γκιώνης και είσαι υποχρεωμένος να του πεις με στοιχεία και που μπορεί να τα είπες στα δημοτικά συμβούλια αλλά δυστυχώς ελάχιστοι τα παρακολουθούν
Ο Έλληνας σοφός Ευάγγελος Παπανούτσος υποστηρίζει ότι « …το βάρος της αλήθειας δεν είναι γι όλους τους ώμους . Ενώ το ψεύδος είναι ελαφρό και πάει σε πολλούς πάρα πολλούς όπως το έτοιμο φόρεμα»
Σε χαρακτήρισε ψεύτη ο κ. Γκιώνης όχι μια αλλά πολλές φορές. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κατέβηκες πιο γρήγορα στο λαό όχι με τα δημοτικά  συμβούλια αλλά με την ενημέρωση που ήσουν υποχρεωμένος να κάνεις πόρτα – πόρτα.  Την ενημέρωση στους δημότες . Γιατί είναι απαράδεκτο να κοστίζει στο δήμο  η εξέδρα που στήνεται για το καρναβάλι μαζί με την μικροφωνική   σαράντα χιλιάδες  (40’000) ευρώ ή σε δραχμές 13.600.000.Και δυστυχώς για τον κ. Γκιώνη δεν είναι το μοναδικό ποσό που η πλειοψηφία που διοίκησε από το 2007 μέχρι το 2010 το Δήμο.κατασπατάλησε  Που αν δεν τα πει ο Κώστας Λογοθέτης εμείς θα το κάνουμε.

Κώστα  Λογοθέτη είναι καιρός πλέον να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούν  να μας παρουσιάζονται ως πολιτικοί αρχηγοί που δεν σεβάστηκαν τα χρήματα του λαού. 

Ο Κώστας Λογοθέτης είπε γενικότητες στην ομιλία του και εγώ κράτησα την υπόσχεση μου και έγραψα στοιχεία μόνο το Σαββάτο. 17. 5.2014 
Και τώρα παραθέτω στοιχεία με κάθε λεπτομέρεια  για να ενημερώσω τους συν--δημότες μου γιατί πήρε το δάνειο ο Λαοπρόβλητος. 
Και όταν τελειώσω τις δημοσιεύσεις θα παρουσιαστώ στον επίτροπο διοίκησης. 
Τώρα μάλιστα  δε που πήρα και τον χαρακτηρισμό --παράσημο από τον επαγγελματία στην κυριολεξία δημοσιογράφο κ.Γεώργιο Στάμου (  Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τις αποκαλύψεις ενός "ερασιτέχνη" , που δεν θα τις τολμούσε επαγγελματίας.
 Ελπίζω σε άμεση απάντηση των καταγγελλομένων. Ασφαλώς και παίρνω ... τοις μετρητοίς όλα τα δημοσιεύματα,
όταν μάλιστα προέρχονται από κάποιους που "δεν απαιτούν" και κυρίως, δεν επαιτούν.) 
Τίποτα μα τίποτα δεν με σταματά