Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Είναι κατάντια να είναι ινστρούχτορας στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ο Σπύρος Γιαλοψός

"Ο μόνος οδηγός του ανθρώπου είναι η συνείδηση του Η μόνη ασπίδα της μνήμης του είναι η ευθύτης κι η ειλικρίνεια των πράξεων " Αυτά υποστηρίζει ο πατέρας της νίκη Τσόρτσιλ. 

Γράφει στην εφημερίδα του ο κ. Γιαλοψός 
Δεν περίμενα από την αφεντιά σου κ. Γιαλοψέ να γνωρίζει καλά ελληνικά και για τον λόγο αυτό δεν παρεξηγώ αυτά που γράφεις και τα οποία ανεπανόρθωτα σε εκθέτουν Για να κάνεις την ανάκαμψη ( που σημαίνει επάνοδος σε ομαλή πορεία) πρέπει να κάνεις κάμψεις (που σημαίνει υποχώρησης σε πίεση)
Σας έλεγε ο κ. Παύλου στο λόγο του ότι δεν θα παίρνουμε δάνεια για να χρεώσουμε το δήμο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ αλλά θα έχουμε σωστή διαχείριση των χρημάτων των δημοτών .Και επειδή ο κ. Παύλου δεν προχώρησε  στο λόγο να αναφέρει παραδείγματα ( εγκληματικό λάθος) θα το κάνω εγώ και για να ενημερώσω τόσο τους Δημότες όσο και τον επίτροπο διοίκηση που θα καταφύγω. 
Ο κ. Παύλου στα δώδεκα χρόνια που διοίκηση το δήμο ξόδεψε για δασοπροστασία το ποσό των 611.229 ευρώ 
Ο κ.Γκιώνης που κατά εσένα κ. εκδότη γνωρίζεις από κάμψεις στα τέσσερα χρόνια που διοίκησε το δήμο ξόδεψε 911.977 ευρώ 


Κύριε Γιαλοψέ 

Γράφεις μεγαλοεκδότη το ειρωνικό ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και θα σε υποχρεώσω να προσέχεις γιατί υπάρχει κίνδυνος όλα αυτά που γράφεις να  υποχρεωθείς με τα στοιχεία που θα παρουσιάζω αργά αλλά σταθερά να τα φας. Και αυτό το γράφω γιατί δεν μπορώ να ανεχτώ να υβρίζεται ένας άνθρωπος που για δασοπροστασία στα δώδεκα χρόνια ξόδεψε 33%λιγότερα από αυτά που ο κ. Γκιώνης ξόδεψε μέσα σε τέσσερα χρόνια. Ναι δυστυχώς ο λαός ψήφισε κακοδιαχείριση  και αυτό θα το αποδείξω και από το μπλοκ μου και από την έκθεση που θα κάνω στον επίτροπο διοίκησης. 
Προκαλώ όλους αυτούς τους αυτοσχέδιους δημοσιογράφους να πάρουν θέση επάνω σε αυτές τις δυο καταστάσεις που δημοσιεύω. 

Κύριε Λογοθέτη 

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν δεχόταν την δημόσια συζήτηση ο λαοπρόβλητος Δήμαρχος  κ. Γκιώνης. Που για διαφημίσεις του καρναβαλιού  έδωσε 60.000 ευρώ.ή σε δραχμές 20.400.000 και μετά περίμενες να περάσουν στη βάση που είναι το σώμα των ψηφοφόρων αυτά που έλεγες στα δημοτικά συμβούλια. Όλοι γνωρίζουν ότι λαδώθηκες κ. Λογοθέτη   με 10.000 ευρώ από τον εργολάβο που κατασκεύασε τα λουτρά με υπέρβαση τεράστια μέσω τραπέζης αλλά κανένας δεν έμαθε αν και το δημοσίευσα στο μπλοκ μου και όλοι το έπνιξαν ότι το ποσόν αυτό ήταν γιατί ως Δήμαρχος βρέθηκε σε άθλια οικονομική κατάσταση και αναγκάστηκες να πουλήσει ένα σπίτι που είχες από τον πατέρα σου  στον Κολωνό Και αντί να σου  βάλουν στέφανο εντιμότητας σου  φόρεσαν αγκάθινο .

Κύριε Λογοθέτη 

Είσαι υποχρεωμένος πριν να παραδώσεις την διοίκηση του δήμου να καλέσεις τον λαό του Δήμου και να τον ενημερώσεις γιατί πήρε τα δάνεια ο κ. Γκιώνης και που τα κατασπατάλησε. 

Κύριε Παύλου. 

Για μας τους φερτούς αποτελείς κεφάλαιο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Που δεν θα μπεις στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας αλλά στο βιβλίο της ιστορίας του Δήμου.  Το ότι ο λαός δεν  σε ψήφισε δεν φταίει  αυτός αλλά εσείς που δεν τον ενημερώσατε έγκαιρα αλλά και έγκυρα. 

Κύριε  Γκιώνη 

Ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός γράφει 

"Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει."
Μπορεί οι πολιτικοί σου αντίπαλοι να μη σε ανάγκασαν να απαντήσεις. Να είσαι βέβαιος ότι ο Νικηφόρος θα σε αναγκάσει να λύσεις την σιωπή σου. Που εδώ σύμφωνα με τα αποτέλεσμα των εκλογών όντως αποδείχτηκε χρυσή.