Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Προσέχετε την δικαιοσύνην υμών μη ποιείν έμπροσθεν των ανθρώπων προς το θεαθήναι αυτοίς


Ο κ. Γιαλοψός με δίκασε ερήμην  ( Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσεις --που σημαίνει μη βγάλεις δικαστική απόφαση πριν ακούσεις την άποψη και των δυο αντιδίκων ) και δεν έλαβε υπόψη τι θα μπορούσε να προκύψει από αυτή την μονόπλευρη διαδικασία  

Η αγωγή του κ. Γαλοψού σε βάρος Νικηφόρου 





 Τι ζητούσε 
Τι δίκασε ερήμην σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο. 
  Σχολιασμός Νικηφόρου Που σημαίνει χωρίς να υποστηρίξω τα επιχειρήματα μου με τις προτάσεις μου και το μάρτυρα μου τιμωρήθηκα με 15.000 ευρώ το 5% του ποσού που ζήτησε ο φιλάνθρωπος κ. Γιαλοψός Υπάρχει και το εφετείο. Αυτά δεν τα χαρίζει αλλά τα παντελονιάζει. 

Και η νέα αγωγή του κ. Γιαλοψού 


Έγινε και φιλάνθρωπος ο κ. Γιαλοψός 




Πρέπει τώρα ο πατήρ Νικόλαος προϊστάμενος της Παναγίας της Γιάτρισσας  μόλις θα εισπράξει το ποσόν αυτό των 30.000 ευρώ ( αφού τα μισά θα πάνε στο χαμόγελο του παιδιού) να γράψει αμπελάκια στην τραπεζαρία ότι το φαγητό αυτό είναι προσφορά του φίλου μου κ. Σπύρου Γιαλοψού που το κέρδισε σε δικαστικό αγώνα. 

Και ίσως ο Δεσπότης μας να πει κανέναν καλό λόγο και γι αυτόν από  τον Δεσποτικό του Θρόνο. Όπως έκανε για τον λόγιο κ. Αντώνη Κουκουλά που είναι και αυτός φίλος του πατέρα Νικόλαο και μάρτυρας κατηγορίας του Νικηφόρου. Αλλά και αναγνώστης της εκκλησίας και με την κατάθεση του κερδίσουν και λίγο φαγάκι οι ενδεείς .
Και έτσι πληρωθεί ο λόγος του Κυρίου  " Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες δικαιοσύνη ότι αυτοί χορτασθήσοναι"  
 Που μόνο εδώ θα χορτάσουν και φαγάκι 
Και ήθελα και εγώ να συμπληρώσω και έτσι να κλείσω το κεφάλαιο αυτό με τα λόγια Αυτού που μόνο Αγάπη δίδαξε και τίποτα άλλο 
"Άφες αυτοίς . Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι "