Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή βοηθήστε μας πεινάμε τονίζει ο κ. Ρεμαντάς

Ο Αμερικανός πολιτικός THOMAS JEEFERON υποστήριζε ότι ' η πληροφορία είναι το νόμισμα της Δημοκρατίας" Αν καημένε μου ζούσες σήμερα και έκανες καμία βόλτα από Λουτράκι μεριά εκεί θα διαπίστωνες ότι όλα αυτά που δημοσιεύουν κάτι μπλοκ και ευκαιριακές εφημερίδες θα πάρεις πίσω τους ισχυρισμούς σου και θα πεις ότι η πληροφορία που γράφουν αυτοί  οι αυτοσχέδιοι δημοσιογράφοι είναι η πηγή της παραπληροφόρησης που οδηγεί σε πολλά δυστυχώς ατοπήματα και τα πληρώνουν οι αδύναμοι. Γιατί κανένας από αυτούς τους λαδωμένους κονδυλοφόρους δεν είναι με την μεριά του αδύναμου γιατί αυτός δεν έχει λάδι για το καντήλι που μένει σβηστό πως θα μπορέσει να  λαδώσει .
Μα να γράφεις ότι η πρώτη επιτυχία του λαοπρόβλητου κ. Γκιώνη ήταν .

  Γράφει το Λουτράκι μπλοκ. 

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014


Πρώτη επιτυχία για Γκιώνη η αναβολή της αίτησης πτώχευσης για το ΣΠΑ


Σύμφωνα με ποστ του Γιώργου Παπαγεωργίου στο fb...


Τα πρώτα καλά νέα της μετά Λογοθέτη εποχής και ίσως η πρώτη 'επιτυχία' μετά τις εκλογές, του νέου Δημάρχου του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη.... 
Αναβλήθηκε τελικά για τα μέσα Οκτωβρίου 2014 η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε την αίτηση πτώχευσης που είχε υποβάλλει ο εργολάβος του SPA κατά της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε..
Η Ανώνυμη εταιρεία του Δήμου, έχει πλέον ελπίδες να επιβιώσει.

Και αυτό το δημοσίευμα να μη υπάρχει ούτε κόμμα αληθινό όπως με στοιχεία έγραψα και τα οποία και σήμερα αναγκάζομαι να τα ξαναδημοσιεύσω 

Να τι είχα γράψει 

"Και ερχόμαστε στο δημοσίευμα του Λουτράκι μπλοκ που αυτό θα το ζήλευε και ο Μινχάουζεν .Πολεμάνε οι αυτοσχέδιοι δημοσιογράφοι τον Κώστα Λογοθέτη γιατί δεν μπορούν να τον εκβιάσουν επειδή είναι πεντακάθαρος αλλά όμως ρομαντικός και δεν θα κατέβει στο επίπεδο αυτών που εκλιπαρούν να δημοσιεύσουν την φωτογραφία σου με τις ευχές για να πάρουν το πενηντάρι και αν δεν τους το δώσεις σε βάζουν στην σκοπευτική διόπτρα. Θα κατέβω όμως εγώ. 
Καταγγέλλω το Λουτράκι Μπλοκ ότι με το δημοσίευμα του προσπαθεί να ηρωοποίηση τον λαοπρόβλητο κ. Γκιώνη ενώ δεν είχε και ούτε μπορούσε να έχει καμία θέση στο παιζόμενο έργο. 
Γιατί ο λαοπρόβλητος αρνήθηκε να γίνει πρόεδρος της Α Ε Λουτράκι. Στη δίκη ήταν ο κ. Λογοθέτης ο δήμαρχος που είναι πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας μαζί με τους δικηγόρους του Δήμου"
Και ενώ έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα κανένας από το μπλοκ δεν απαντά Και δέχονται ότι γράφουν καθ υπαγόρευση ΨΕΜΑΤΑ Και αυτόν τον τίτλο τον έχουν ως τίτλο τιμής. 
Και ερχόμαστε τώρα στο σημερινό δημοσίευμα του Λουτράκι Μπλοκ 

Αντιμετωπίζουμε έναν σκληρό και παράλογο συνδικαλισμό....

Έκλυση για εργασιακή ειρήνη έκανε σήμερα ο Νικόλαος Ρεμαντάς διατυπώνοντας τις θέσεις τις εταιρίας δηλώνοντας επίσης οτι η απεργία των εργαζομένων είναι παράλογη.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας... 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Άκουσα με πολύ μεγάλη προσοχή αυτά που είπε ο κ. Ρεμαντάς και επηρεασμένος από μια εκπομπή που έκανε ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος για το χαμόγελο του παιδιού έφτασα στο σημείο να του προτείνω να βάλει και αυτός ένα τηλέφωνο και να παίρνουμε και να τον ενισχύσουμε. Επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα λέει θα του απαντήσω αφού πρώτα ακούσω και την άλλη πλευρά. 
Είδατε όμως τι κάνει το Λουτράκι Μπλοκ Μας δίνει αυτά που υποστηρίζει ο κ. Ρεμαντάς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Κάποιος λοιπόν για να βγάλει συμπέρασμα πρέπει να ακούσει και τον αντίλογο. Αλλά όμως αυτά είναι μικρά γράμματα που δεν τους έχει μάθει ο καθηγητής και κουμπάρος  αξιότιμος κ. Γιαλοψός. Και ήρθε η ώρα να σας τα μάθω εγώ ο Νικηφόρος. Είναι αδιανόητο όσο καλός μάγειρας και να είσαι να φτιάχνεις  πατσά και να θέλεις να την σερβίρεις ως σούπα από κεφαλάκι αρνίσιο. 
Εδώ υπάρχει μια δικαιολογία Όταν έχεις βγάλει το όνομα του κακού μάγειρα ( ψεύτης) οι χαρακτηρισμοί δεν σε αγγίζουν γιατί όλοι είσαστε της θεωρίας " ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" Που καλό θα είναι να μάθετε τι σημαίνει το έμβλημα σας 
" Συγχωροχάρτι είναι το χαρτί που η εκκλησία σου δίνει την άφεση αμαρτιών Τέτοια συνήθεια υπήρχε στην λατινική Εκκλησία από τα πολύ παλιά χρόνια.   Και σε κάποια αναλογία και στην δική μας Ανατολική εκκλησία που έλυνε τον αφορισμό που είχε βάλει η εκκλησία σε άτομα και σε κοινότητες. 
Στην Παπική όμως εκκλησία τα συγχωροχάρτια τα έδιναν με υλικά ανταλλάγματα .και μόνο γι αυτό και γινήκανε μεγάλη πληγή και η αιτία μεγάλων καταχρήσεων 
Η κατάχρησης αυτή των συγχωροχαρτιών  ΄έφτασε στο κολοφώνα της δόξης της στη Γερμανία όπου ένας μοναχός ο Τέτσελ απεσταλμένος του Πάπα του Λέοντα του Ι πούλαγε συχωροχάρτια για το τελείωμα δήθεν του ναού του Αγίου Πέτρου της Ρώμης. Το σύστημα αυτό έφερε πολλά Στα μέσα το Μεσαίωνα οι Πάπες το καθιέρωσαν παντού λέγοντας ότι είναι ένα μέσον για να παροτρύνουν τος πιστούς να συμμετέχουν στις σταυροφορίες. Ο πολέμιος αυτών όλων ήταν ο Λούθηρος ."
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν τα συγχωροχάρτια  με την δημοσιογραφία που ανθεί στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώβρας και Αγίων Θεοδώρων μπορείτε να το καταλάβετε Όταν θα διαβάσετε τις εφημερίδες του κ. καθηγητή της Δημοσιογραφίας με την έδρα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αξιότιμου για μένα κατά την καλαματιανή αλεπού αργυρώνητο κ. Γιαλοψού   Αλλά και των μαθητών - κουμπάρων που ξεκίνησαν από την ...αρβύλα και να φθάσουν στα μπλοκ και να δέχονται το χαρακτηρισμό του ψεύτη χωρίς να αντιδρούν. 
Αλλά όμως έχουμε πολύ μεγάλο ανήφορο και όποιος αντέξει.