Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Κανένας σεβασμός στα ευρώ των δημοτών;

Αν και ο λαοπρόβλητος δεν καταδέχεται να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα μου προσωπικά συνεχίζω την ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για να τους δείξω τα παιχνίδια που έπαιξε εις βάρος τους ο λαοπρόβλητος κ. Γκιώνης όταν ήταν Δήμαρχος την περίοδο 2007 έως 2010 .
Και χωρίς να το θέλω μου έρχονται στο νου  οι στοίχοι ενός παλιού τραγουδιού με τον τίτλο Όμορφη Αθήνα που θα μπορούσε να είχε γραφτεί και για το Λουτράκι  


Όμορφή μ’ Αθήνα
πού `ν’ τα χρόνια εκείνα
που `ν’ τα χρόνια εκείνα τα παλιά
λες και σ’ είχαν άχτι
και σε κάναν στάχτη
σαν γριά μ’ αχτένιστα μαλιά
Που `ν’ τα χρόνια που ξηγιόμαστε αλάνικα
και που σέρναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα


Γιατί όταν ο δήμος έδινε για δυο (2) υπαλλήλους το Κυλικείου το χρόνο 54.625 ευρώ ή δραχμές 18.572.500 τότε στην κυριολεξία τα σκυλιά τα σέρνανε όχι με τα λουκάνικα αλλά με φιλετάκια ή με ζαμπόν Ουγγαρίας για να θυμηθούμε και λίγο Ελληνικό κινηματογράφο από την ταινία το δόλωμα. 
Και όταν φέρνουμε την κ. Στικούδη για να παρουσιάσει την παρέλαση του Καρνάβαλου στο Λουτράκι και της δίνουμε 2.500 ευρώ για τέσσερις ώρες απασχόλησης Τότε δικαιολογημένα φτάσαμε εδώ.  
Αλλά δεν την πληρώνει ο κ. Γκιώνης και οι σύμβουλοί του ( αυτός ψηφίστηκε με 61% την δεύτερη Κυριακή) αλλά εμείς οι συνταξιούχοι που κάθε μήνα έχουμε απώλειες από την συντάξεις μας για να κλείσουμε τρύπες που οι Γκιώνηδες και κάθε Γκιώνηδες με κομπρεσέρ έχουν ανοίξει. 

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια χορηγία αθλητική 


Ναι όπως καλά διαβάζετε ο δήμος στις 10.11. 2008 πλήρωσε 47.175.ευρώ ή σε δραχμές 16.039.500για να οργανώσει πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών
Και εδώ θα ήθελα να ρωτούσα τον λαοπρόβλητο κ. Γκιώνη γιατί ξόδεψε τόσα χρήματα για να οργανώσει ένα πρωτάθλημα που δεν έφερε στο Λουτράκι κανέναν φίλαθλο παρά μόνο τους αθλητές. 
Και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τα δικαιολογητικά βάσει των οποίων η Α Ε πλήρωσε όλα αυτά τα ευρώ
Γιατί αν λάβουμε υπόψη μας το δεδικασμένο με τις δυο υπαλλήλους του κυλικείου μπορεί εδώ οι καθαρίστριες να είχαν αμοιβές υπουργών.
Εμείς έχουμε υπομονή Ιώβειο και θα περιμένουμε απαντήσεις. Από τον λαοπρόβλητο