Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή:Α Επιτέλους γίνε πρωταγωνιστής και μη κρύβεσαι πίσω από μολυβένια στρατιωτάκια.


Επειδή για τεχνικούς λόγους δεν έχει κυκλοφορήσει η εφημερίδα Πρωινή ο κ. Τσιχριτζής αυτή η ρομαντική φυσιογνωμία ήθελε να κάνει χιούμορ όχι σε βάρος μου ( αυτό μπορεί ελεύθερα να το κάνει ) αλλά σε βάρος της εφημερίδας που θεωρώ τον τύπο ιερό πράγμα γιατί πιστεύω στις αρχές της δημοκρατίας. Ενώ εσείς είσαστε οπαδός του ψιθύρου κ.

Τσιχριτζής
Πήγατε στο γνωστό στέκι του Δασάρχη και μόλις μπήκατε μέσα είπατε με αυτό το χαριτωμένο γέλιο σας που θυμίζει σεισμική δόνηση " έχεις πρωινή για να δούμε τι γράφει ο Σκούρτης για μένα " Και επειδή κ. Τσιχριτζή γνώριζες ότι η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε έκανες μαύρο χιούμορ εναντίον ενός ιερού για μένα σύμβουλο και γι αυτά δηλώνω επειδή είσαι ασεβής και απολίτιστος δεν θα σε αφήσω να παίξεις με την δημοσιογραφία.
Να λοιπόν τι έγραφα στην εφημερίδα Ντελάλης στις 13 Ιουνίου του 2008






Σχολιασμός Νικηφόρου 
Αυτές οι τρεις σελίδες κ. Τσιχριτζή σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα. και αν δεν είχατε και πάλι της φωλιάς λερωμένη όπως στην περίπτωση του Καφαντάρη θα είχατε καταφύγει στην δικαιοσύνη . 
Και για τον λόγο αυτό αναδημοσιεύω τι έγραφα τα  τότε για να έχεις το δικαίωμα να με μηνύσεις και να γίνεις επιτέλους πρωταγωνιστής. Γιατί το έχω παράπονο ένας ολόκληρος πρόεδρος αθλητικού φορέα να βάζει τον κ. Ιατρού να με μηνύσει και αυτός μαζί με δυο αξιωματούχους της ένωσης να πηγαίνουν να καταθέσουν ως μάρτυρες.Λόγω κορμοστασιάς εγώ σε θέλω πρώτο χορευτή και όχι πίσω από τον υπασπιστή σου και σωματοφύλακα σου στο Κύπελλο Ελλάδας 
3 Φεβρουαρίου 2008 Ρόδος -- Κόρινθος = 1-1  
8. Φεβρουαρίου      Κόρινθος -- Αστέρας Ρεθύμνου = 1--0  
28 Φεβρουαρίου Κόρινθος --Παναχαϊκή = 1--1 
Και έρχεται η μάχη των μαχών Ηλιούπολης --Κόρινθος 






                                                                                                                       

 Και ενώ η Κόρινθος κερδίζει τον Παναιτωλικό μας κουνάει το μαντήλι ο  Γεωργούλης
 αντί να τον στεφανώσουμε  και λέει και κάτι σημαδιακό 
Τι παίζετε αφού οι θέσεις είναι καπαρωμένες Και μετά αρχίζει η κατάβαση
 με τις ευλογίες του κ. Τσιχριτζή που φοβάται να πάει στην Β Εθνική. Και διώχνει τον Γεωργούλη
 όπως έκανε και με τον Τζαναβάρα. 
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι ούτε και μπορεί να γίνει σύμπτωση 
Και μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που εμπόδιζε την άνοδο της Ηλιούπολης γίναμε περίγελος 



Ο Καφαντάρης πηγαίνει να δοκιμαστεί στην
Ξάνθη και ο νέος προπονητής δέχεται να πάει να παίξει ένα φιλικό στην Ζάκυνθο.
Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή 
Σας κατηγορώ ότι για δεύτερη φορά κρατήσατε παθητική στάση και ενώ θα ανεβάσετε την ομάδα στην Β εθνική εσείς δυστυχώς όχι μόνο δεν κάνατε καμία προσπάθεια αντίθετα επιδιώξατε να παραμείνετε στην κατηγορία. όπως κάνατε τότε και με το πρωτάθλημα της Δ κατηγορίας που ενώ η Θήβα ήταν πίσω έτη φωτός τερμάτισε πρώτη. Και το έργο είχε το ίδιο σενάριο με πρωταγωνιστή την Ηλιούπολη. Που όχι μόνο δεν χρησιμοποιήσατε τον τακτικό τερματοφύλακα στον αγώνα. Αλλά όταν ο κ. Δελής αθλητικός δημοσιογράφος σας ρώτησε γιατί αυτή η μη χρησιμοποίηση εσείς είπατε ουσέν σχόλιον
 Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή
Μένω στο Λουτράκι και επί της οδού Ερατούς 2 Αν νομίζετε ότι σας μείωσα θα περιμένω να κινήσετε την αυτόφωρο διαδικασία. Επιτέλους πρέπει κάπου να σας συναντήσω για να σας πω ότι είσαστε επικίνδυνος για τα νιάτα.