Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η Κόρινθος 06 μπορεί να συνεχίσει στα εθνικά πρωταθλήματα

Η Κόρινθος 06 που εδώ και τέσσερα χρόνια είναι η καλύτερη ομάδα της Κορινθίας και φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα  που έπρεπε να το είχε κατακτήσει πολύ ενωρίτερα αλλά ο Λουδοβίκος 14 δεν ήθελε 


Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρινθος 06

Το ερχόμενο Σάββατο   τελειώνει το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του νομού μας με πρωταθλήτρια την ομάδα Κόρινθος 06 Και μετά από τέσσερα χρόνια υπομονής για την λεηλασία που της έκαναν στους τίτλους 
Με αποτέλεσμα να ανέβουν στην τρίτη εθνική κατηγορία και να κατέβουν αμέσως μια και δεν υπήρχε προετοιμασία να κρατηθούν στην κατηγορία οι πρωταθλητές .Αλλά η χειρότερη εμφάνιση έγινε από τον Π Α Σ Κόρινθος που ενώ δεν είχε τα ποδοσφαιρικά προσόντα του χάρισαν τον τίτλο με αποτέλεσμα να γελοιοποιήσει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας.
Και εδώ στην περίπτωση της Κορίνθου 06 ενώ έχει ποδοσφαιρική ομάδα πολύ καλή πάσχει στον διοικητικό τομέα.Με αυτή την διοίκηση δεν μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα αυτό καμία ομάδα. Γιατί ένας δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα  της ομάδας. Πρέπει να βρεθούν ικανοί που με οργάνωση και μόνο θα αντιμετωπιστούν τα έξοδα μιας ομάδας που συμμετέχει σ αυτό το Πρωτάθλημα που εκτός της ομάδας του Α Ο Λουτράκι καμία δεν μπόρεσε να σταθεί. Γιατί  δεν μπόρεσαν να οργανώσουν διοικητικά την ομάδα. 
Και τα γράφω όλα αυτά γιατί βλέπω κάτι κοράκια να έχουν κάνει την εμφάνιση τους που γνωρίζουν να διαλύουν τις ομάδες. Και επειδή  μερικά στόματα άρχισαν  να κελαηδούν θα ήθελα να απευθυνθώ στον πρόεδρο της Κορίνθου 06 καλό θα είναι να ζητήσει δυο ικανούς συνεργάτες για την θέση του Γενικού αρχηγού και του οικονομικού συμβούλου που ο ρόλος του πρέπει  είναι πολύ μεγάλος.