Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Σωτήρης Μαυρονάσιος τολμά και ομιλεί για πολιτισμό και ποδόσφαιρο.


Έχετε το δικαίωμα να αναφέρεστε για το ποδόσφαιρο της Κορινθίας Σωτήρη Μαυρονάσιο;


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο Αυστριακός ψυχίατρος  Φρόυντ που έζησε από το 1856 μέχρι το 1939 υποστηρίζει " ο πρώτος άνθρωπος που εκτόξευσε μια προσβολή αντί μια πέτρα ήταν ο θεμελιωτής του πολιτισμού"
Και θυμάμαι στο γήπεδο του Σολωμού που πήγατε να με χτυπήσετε και αν δεν ήταν ο Χρήστος Πιέτρης θα είχατε υλοποιήσετε την απειλή σας. Και θυμάμαι σε κάποιο αγώνα που είσαστε προπονητής της μιας ομάδας Και ορμίσατε και σκίσατε την φανέλα του διαιτητή Επομένως δεν μπορείτε να αναφέρεστε στον πολιτισμό αφού ανήκετε κατά τον Φρόυντ στην εποχή που οι άνθρωποι έλυνες τις διαφορές των με τις πέτρες. 
Είπατε επίσης για ποδόσφαιρο που εσείς προσωπικά το γελοιοποιήσατε και το ποινικοποιήσατε σε βαθμό κακουργήματος. Αφού η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος υποβιβάστηκε γιατί πλαστογραφήσατε Δημόσιο έγγραφο 
Αυτά ταιριάζουν με το ποδόσφαιρο και τον πολιτισμό;
Και εδώ το τραγικό είναι ότι ο δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη τα γνώριζε όλα αυτά αλλά κουβέντα δεν έβγαλε απόπ το δημοσιογραφικό στόμα του. 
Και το έκανε αυτό γιατί ήθελε να τα έχει καλά όχι με την αλήθεια και τη σωστή ενημέρωση αλλά με τους ανθρώπους που είναι δυνατοί.αφού τους γνωρίζουν έστω και αρνητικά. Αυτή είναι και η Κορινθιακή επαγγελματική δημοσιογραφία να προστατεύει αυτούς που έκαναν κακό στο ποδόσφαιρο Αρκεί να έχουμε κάτι να παρουσιάσουμε.