Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Νίκο Σταυρέλη Έτρεξες μόνος σου και ήρθες ...τρίτος.

Έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου 

Νανόπουλος Βασίλειος 25,53% (9 έδρες)
Πνευματικός Αλέξανδρος 23,75% (8 έδρες)
Σταυρέλης Νικόλαος 23,03% (7 έδρες)


Καλλίρης Πελοπίδας 16,28% (5 έδρες)
Πιέτρης Τιμολέων 3,52% (1 έδρα)
Ασημακόπουλος Μάριος 3,44% (1 έδρα)
Τζέκου Παρασκευή (Βιβή) 2,35% (1 έδρα)
Γκερζελής Ιωάννης 2,11% (1 έδρα
)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Προσωπικά δεν πίστευα ότι  ο Βασίλης ο Νανόπουλος θα έκοβε πρώτος το νήμα του πρώτου γύρου στις δημοτικές εκλογές του Δήμου  Κορινθίων 
Και αυτό γιατί ήταν εμφανής η  αποδυνάμωση του ψηφοδελτίου του με την κάθοδο του Καλλίρη που έλαβε 16,28% Και γι αυτό η διαφορά από τον νυν Δήμαρχο Πνευματικό 1,78 % δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι αποτελεί επιτυχία. όταν η παράταξη του Πνευματικού έχασε πολλά τα στελέχη του που όταν διοικούσαν τον Δήμο κατείχαν επίλεκτες θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Και όμως κρατήθηκε στη δεύτερη θέση και δεν έχει σημασία που απέχει από  το έτερο ήμισυ του 0,72% αφού αυτή η μικρή διαφορά τον θέτει εκτός μάχης για την ερχόμενη Κυριακή. Και είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε ακόμα και πρώτος θα ερχόταν ο συνδυασμός του Σταυρέλη αν δεν είχαν υιοθετήσει ότι ο μοναδικός αντίπαλος  είναι ο Πνευματικός και τίποτα δεν έχει κάνει όσο χρόνο διοικεί Και αυτοί που τα λένε ήταν άμεση συνεργάτες πριν λίγους μήνες του Πνευματικου. 
Αν δεν κάνατε επιλογή να υποστηρίξετε αποτυχημένους προπονητές σήμερα Νίκο Σταυρέλη θα είσαστε μια αναπνοή από την κατάκτηση του αξιώματος του Δημάρχου. 
Ο Νικηφόρος σου τα έγραφε και εσείς ( Μουρούτσος ) νομίζατε ότι εκτελούσα εντολές τρίτων 
 Και εγώ δικαιώθηκα και εσείς πάθατε πλάκα ζωής με το 0.73 %που σας έθεσε νοκ άουτ