Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Θανάσης Μουζάκης που σωστά υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση

           
Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες.

                        Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Αθανάσιος Μουζάκης, κάθεται
O κ."ΔΙΑΥΓΕΙΑ" και τα παραμύθια "τους" της Χαλιμάς...


Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Ρουμελιώτη, ο οποίος με αποκάλεσε με ειρωνεία κ."Διαύγεια".
Προφανώς και χωρίς να το καταλάβει, ο ίδιος αναγνώρισε το ρόλο της παράταξης μου ως επιτυχημένο και υπεύθυνο. 
Ενα ρόλο που έλεγχε (όπως η Διαύγεια), κατέγραφε, κατήγγειλε, και πρότασσε......
Ένα ρόλο που έκανε ερωτήσεις, ζητούσε διευκρινίσεις, έκανε αντιπροτάσεις, και έλεγχε την αποδοτικότητα των προτάσεων η των αποφάσεων της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Τιμή μου λοιπόν κ. Ρουμελιώτη να με αποκαλέσετε κ."Διαύγεια " γιατί έτσι καταλάβατε και εσείς αλλά και οι υπόλοιποι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, ότι δε ήμασταν εκεί 5 χρόνια ως διακοσμητικά στοιχεία όπως θα θέλατε.
Αντίθετα διακοσμητικά στοιχεία είσαστε εσείς κύριοι και αυτό το αποδεικνύει η ανυπαρξία έργου σας και η εγκατάλειψη του Δήμου μας από άκρο σε άκρο!!!


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Συμφωνώ μαζί σας κ. Μουζάκη αλλά σας κατηγορώ γιατί ο αντιπολιτευτικός σας λόγος έφτανε μέχρι την αίθουσα του  δημοτικού συμβουλίου. Έχουμε έναν Δήμαρχο με ανύπαρκτο έργο και είμαι βέβαιος ότι αυτό δεν το ξέρει κανένας. Είμαι φιλικό μέσο επικοινωνίας με την παράταξη σας και ποτέ δεν έλαβα μια ανακοίνωση σας Και τώρα δέκα μέρες προ των εκλογών αυτά που γράφετε κ Μουζάκη είναι όντως σοβαρά αλλά δεν έχουν την  δημοσιότητα την προσήκουσα 
Κάποιος υποστηρίζει για την διαφήμιση ότι και οι Άγιοι την έχουν ανάγκη και γι αυτό χτυπάνε οι καμπάνες