Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ηλία Σιώκο : Δίδαξε στον ανιψιό σου τα λάθη σου για να τα αποφύγει.

                                 
Ηλίας και Ανδρέας Σιώκος :Δάσκαλος  και Μαθητής Θείος και Ανιψιός 
Πιστεύω ότι ο Δάσκαλος θα διδάξει στον μαθητή του ότι το ταλέντο δεν έχουμε το δικαίωμα να το περιορίζουμε και να μη αφήνουμε να ξαπλωθεί και να φανεί 


                                 Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες
Γνώρισα τον δάσκαλο πιο μικρό από τον σημερινό του  μαθητή και κάτω από δύσκολες συνθήκες 

Αφού  ο αέρας εμπόδιζε να περπατήσεις. Και το κατάλαβα όταν ξεκίνησα να κάνω τον καθημερινό μου περίπατο. Και αυτό το κατάλαβα  όταν πέρασα έξω από το Θώδειο Στάδιο και διάβηκα την πόρτα του για πρώτη φορά. και βλέπω ένα παιδάκι που θα μπορούσε άνετα να το πάρει ο αγέρας να έχει στα πόδια του μια μπάλα και να την κάνει ότι θέλει Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για να δω μήπως την είχε δεμένη και διαπίστωσα ότι ήταν κολλημένη στα ποδαράκια του. Τότε έχτιζα το σπίτι μου και αν δεν ήμουνα μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου και οι γνωριμίες μου ήταν περιορισμένες έψαξα και έμαθα ότι αυτό το πιτσιρίκι που έκανε κοντρόλ της μπάλας με εννέα μποφόρ τον έλεγαν Ηλία Σιώκο. 
Είχα προβλέψει ότι αυτός ο μικρούλης που έχοντας αντίπαλο τα εννέα μποφόρ και τα νίκησε τα ελληνικά ποδοσφαιρικά σύνορα θα του ήταν πολύ μικρά για να τον κρατήσουν Και αυτό το τεράστιο ποδοσφαιρικό μυαλό λόγω δικών του λαθών δεν μπόρεσε ποδοσφαιρικά να ξεπεράσει ούτε τα τοπικά όρια. Και ο Ηλίας εγκλημάτησε και εδώ τον κατηγορεί ανοιχτά το ταλέντο του. 
Να γιατί γράφω ο δάσκαλος με την πλούσια πείρα του να οδηγήσει σωστά τον ανιψιό όχι με οδηγό την αγάπη του αλλά τα δικά του εγκληματικά λάθη.