Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

΄Ένα τέρας υπό μορφή ανθρώπου στο Μοσχάτο

 43 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ- ΤΗΝ «ΕΣΠΡΩΞΕ» ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ – ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ 

mosxato-768x471
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο, όταν έφτασαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει 43χρονο για αποπλάνηση του κοριτσιού – Ο άνδρας είχε συλληφθεί και περνούσε σήμερα από το Αυτόφωρο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το κορίτσι είχε αποπλανηθεί από 43χρονο άνδρα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή όπου ζούσε το κορίτσι. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη μητέρα του κοριτσιού, που μαζί με τον πατριό του χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατριός του δεκατετράχρονου κοριτσιού χτύπησε τον φερόμενο δράστη της κακοποίησης. Σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, συνελήφθη και σήμερα επρόκειτο να περάσει από το αυτόφωρο.
Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της βρισκόταν σε σοκ απ’ όσα είχαν συμβεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις οι γονείς έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που περνούσε το κορίτσι και για μια τραγική ιστορία που είχε εκτυλιχθεί λίγο καιρό πριν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται πως αυτό την «έσπρωξε» στο απονενοημένο διάβημα