Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Γιάννη Λάμπρου κανένας από αυτούς που δημοσιογραφούν δεν έχουν το δικαίωμα να παραποιούν την αλήθεια και να υπηρετούν την σκοπιμότητα

  Ο ελεύθερος Τύπος μπορεί να είναι είτε 

καλός είτε κακός, αλλά χωρίς ελευθερία, 

είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Τύπος δεν 

μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο από 

κακός.


Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957                                     


                                        η εικόνα προφίλ του Giannis Lamprou, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Γιάννη Λάμπρου στη γιορτή που έκανε η Κόρινθος 06 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  σ είδα όπως πάντα στη θέση των επισήμων Και δεν μπορώ να καταλάβω την εκεί παρουσία σου.

Την οποία θεωρώ και προκλητική και απαράδεκτη όταν με δημοσίευμα σου δικαιολόγησες ότι έκανε κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ο Μιχάλης Τσιχριτζής σε βάρος της Κορίνθου 06 και υπέρ του Π Α Σ Κόρινθος γιατί  η ομάδα αυτή είναι της καρδιάς του. Και όταν υποστηρίζεις   όλα αυτά εσύ που αποτελούσες τότε την αυλή του Δημήτρη Μπινιάρη και το γραφείο τύπου της ομάδας  που στην κυριολεξία λήστεψε.Αυτά εμείς που έχουμε μια ολόκληρη ζωή στο ποδόσφαιρο δεν τα θεωρούμε απαράδεκτα ( που είναι ένας χαρακτηρισμός ) αλλά πρωτόγνωρα 
Γιατί εδώ είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα Ποιος εσύ που αποτελείς το νούμερο 2 της ομάδας Κόρινθος 06. Και κατόρθωσες να μας διώξεις γιατί πίστευες ότι θα αποκτήσεις ένα σύμμαχο αφού και εγώ θα άρχιζα τον πόλεμο εναντίον του προέδρου Μπινιάρη για να πάψει να μας το παίζει δυνατός.
Αφού ο μοναδικός υπερασπιστής  του Νικηφόρος θα είναι φυσιολογικά εναντίον. Εδώ έκανες λάθος Γιάννη Λάμπρου μια και ο Νικηφόρος δεν είναι με κανέναν παρά μόνο με την αλήθεια και το δίκαιο έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό. 
Και συνεχίζεις ως γραφείο τύπου του προέδρου του επιμελητηρίου και βγάζεις μια ανακοίνωση που βρομάει ολόκληρη 
Δεν έχει δικαίωμα να πολιτεύεται ο πρόεδρος Μπινιάρης που δεν κομματικοποιεί κανένα φορέα και μπορεί ο Πιτσάκης που πίσω του έχει ένα επιμελητήριο που δεν συμφωνούν όλοι με την υποψηφιότητα του.
Δυστυχώς δεν είδα κανένα σχολιασμό από μέρους σου Γιάννη που σημαίνει ότι συμφωνείς ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι Υπάρχουν οι προνομιούχοι ( Πιτσάκης ) και οι απολογούμενοι (Μπινιάρης)
Τώρα Γιάννη Λάμπρου αν σε κάλεσε η Διοίκησης της Κορίνθου 06 έκανε τεράστιο σφάλμα. Αν πήγες μόνος σου είσαι προκλητικός αφού οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να είναι αντικειμενικοί Γιατί διαφορετικά εν γνώσει  των παραπλανούν  την κοινωνία και αυτό δεν είναι λάθος αλλά έγκλημα.