Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η δικαίωση του προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη Να δούμε θα βρει κανένας το θάρρος να του ζητήσει συγνώμη!!!

Η ταπεινοφροσύνη είναι η στέρεη βάση για όλες τις αρετές.

Η Κόρινθος 06 δεν κατέκτησε μόνο το πρωτάθλημα αλλά προσωπικά  ο πρόεδρος της και κανένας άλλος πέτυχε κάτι που πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες. 

Ανέλαβε την ομάδα χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει διοικητικά αγωνιστικά  το ποδόσφαιρο.Και αυτή την αδυναμία του την εκμεταλλεύτηκαν άνθρωποι που ενώ θυσιαζόταν για για μια ομάδα που την εγκατέλειψαν όλοι και η καυτή πατάτα έμεινε στα χέρια του Δημήτρη Μπινιάρη που όλοι περίμεναν να το βάλει στα πόδια  και να φωνάξει εγκαταλείπω.
Γιατί κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτός ο σεμνός μέχρι παρεξηγήσεως άνθρωπος ( τον οποίο έχω χαρακτηρίσει Ιώβ ) έκρυβε μέσα του τόση υπομονή αλλά και αγωνιστικότητα 
Αν και δεν γνώριζε τι σημαίνει να διοικείς μια ομάδα κατόρθωσε την ποδοσφαιρική περίοδο 2017--2018 να παρουσιάσει ένα ποδοσφαιρικό σύνολο  που αν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας θα πρωταγωνιστούσε. Και γι αυτό ο Μιχάλης Τσιχριτζής στην κυριολεξία της λήστεψε τον τίτλο με την παγίδα που του έστησε με την τηλεοπτική μετάδοση Που ήταν μέσα στα καθήκοντα της ένωσης να προστατέψει την Κόρινθο 06 και όχι να την καταστρέψει. Και να μη κρύβεται όταν το έψαχνε ο καναλάρχης του Σούπερ  ο πρόεδρος προφασιζόμενος ότι είναι σε δίκη στην Αθήνα βρίσκεται εκτός Κορινθίας Όλα αυτά τα είχε σκηνοθετήσει για να μηδενιστεί η Κόρινθος 06.
Στον αγώνα Κόρινθος 06--Π Α Σ Κλένια που ήταν χωρίς εισιτήριο τον παρακολούθησαν λιγότερους από 100 φιλάθλους  Και διαπίστωσα μια και η ομάδα της Κλένιας είναι από το χωριό μου αρκετοί ήταν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας. 
Και καταλήγουμε στο συμπέρασμα. Μια ομάδα χωρίς φιλάθλους. Με εχθρική την ένωση Και με ένα πρόεδρο που δεν γνωρίζει από παρασκήνια . Όλα σε βάρος του προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη Και όμως κέρδισε και σήμερα η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια Ρωτώ τον απέναντι του Δημήτρη Μπινιάρη ευρισκόμενο Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι προσωπική επιτυχία του ανθρώπου που έχει δεχτεί τρία χρόνια τόσα πολλά Που τρία χρόνια ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά.
Αλλά στο τέλος ήρθε η δικαίωσης του η προσωπική Και ένας ταπεινός έκανε την επανάσταση του που σημαίνει Ανάσταση Και είναι καθ'ολοκληρία δικό του επίτευγμα  και κανενός άλλου.