Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ακόμα διοικεί τον Π Α Σ Κόρινθο ο κ. Γ@Μ@Ω ;


Τα τρία Τ της επιτυχίας: 

Ταλέντο, Τόλμη,Τύχη. 




Ο κ.Γ@Μ@Ω ( έτσι μου συστήθηκε ) που εδώ και μερικά χρόνια χωρίς να έχει θεσμοθετημένο ρόλο όλως παρανόμως διοικεί την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος. 
Και αν δεν ήταν ο Μιχάλης Τσχιχριτζής να προστατέψει την  ιστορική ομάδα αυτή θα αγωνιζόταν να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. 
Γιατί έχει προηγούμενο η ιστορική ομάδα που το 2015 αν δεν ήταν η Κόρινθος 06 και ο διαιτητής Χονδρόπουλος ( που με καθυστέρηση 18 λεπτών σφύριξε την έναρξη του αγώνα Κόρινθος 06 --ΠΑΣ Κόρινθος ) η ιστορική ομάδα θα είχε υποβιβαστεί. Σήμερα η ομάδα του Π Α Σ έχει όχι μόνο υποβιβαστεί αλλά και συγχρόνως έχει γελοιοποιηθεί Πανελληνίως με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. 
Και ο κ. Γ@Μ@Ω αφού απέτυχε και ως προπονητής και ως διοικητικός παράγοντας νομίζω ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο γιατί δεν έχει ούτε ταλέντο ούτε τύχη Τόλμη είμαι βέβαιος ότι έχει μια και μη έχοντας κανένα προσόν διοικεί μια ομάδα γιατί δεν βρέθηκε κανένας να του πει " εσύ τι ρόλο παίζεις " Και ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που έβριζαν την πεθαμένη μάνα μου ποιος νοιαζόταν για την ομάδα ο κ.Γ@Μ@Ω που την οδήγησε στην ανυπαρξία ή ο Νικηφόρος που έγραφε αλήθειες