Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Γιώργο Βλάχο εργολάβο: Με αριθμούς και αποδείξεις υπογεγραμμένες δίνουμε χαστούκια. Ποτέ με εκθέσεις ιδεών



Να είσαι! Να μην προσπαθείς να γίνεις
                                    Osho  Ινδός φιλόσοφος 
                  
                                 Αποτέλεσμα εικόνας για Βλάχος εργολάβος Λουτρακίου


Στην επιστολή του ο κ.Βλάχος αναφέρει:

Κύριε Λογοθέτη
Επειδή μετά την αναστάτωση που δημιουργήσατε σε εμένα προσωπικά αλλά και στο επαγγελματικό μου περιβάλλον με το απειλητικό εξώδικο που μου στείλατε
την Πέμπτη 16.5 συνεχίζετε απ’ όσο διαπίστωσα χθες να μιλάτε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το άτομό μου σε δηλώσεις σας που δημοσιεύετε στα ΜΜΕ, και επειδή με έχετε πραγματικά εκνευρίσει, σήμερα ξεκαθαρίζω με την παρούσα επιστολή τα εξής:
α. Είναι γνωστό ότι ζητήσατε και λάβατε χρήματα από εμένα.
β. Υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά κατάθεσης με ημερομηνίες και ποσά.
γ. Δεν υφίσταται θέμα προσωπικών δεδομένων διότι ήδη το έχετε δημοσιοποιήσει ο ίδιος.
δ. Στη διάθεσή σας αντίγραφα παραστατικών εφόσον τα χρειάζεστε.
Θα σας συμβούλευα πάντως να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς, τα ρήματα, και τις εκφράσεις σας όταν αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και να μην εκνευρίζεστε εύκολα.
Κύριε Λογοθέτη, μου χρωστάτε, δεν σας χρωστάω. Πιο σεμνά.
Επίσης, προσέξτε την αιτιολογία- δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσετε γιατί ενδέχεται να γελάσει όλος ο Κορινθιακός και μεγάλο μέρος του Σαρωνικού.
Αθήνα, 19.5.2019
Γιώργος Βλάχος

Κύριε Βλάχο 
Δεν έχω την τιμή να σας γνωρίζω και ομολογώ ούτε και επιθυμώ να σας γνωρίσω επειδή οι πλούσιοι ποτέ δεν μου ήταν ευχάριστη παρέα.
Και την έπαθα από τότε που διάβασα  ότι Το χρήμα δεν μιλάει, βρίζει» -  που είχε πει  ο Bob Dylan
Τον Κώστα  Λογοθέτη τον θεωρώ έντιμο άνθρωπο και όταν είδα  την φωτογραφία  σας που δημοσιεύω να γράφει " ... επιστολή κόλαφος σε Λογοθέτη ..." ομολογώ τρομοκρατήθηκα γιατί ΄μπορεί να έπεσα τόσο έξω στις εκτιμήσεις μου. Επειδή έτυχε να γνωρίζω τι σημαίνει η λέξης κόλαφος  (ράπισμα στο πρόσωπο, χαστούκι  ) 

Γι αυτό την επιστολή σας την διάβασα πολλές για να μπορέσω να βγάλω το ράπισμα και δεν μπόρεσα 
Υπάρχει η πρότασης " Είναι γνωστό ότι ζητήσατε και λάβατε χρήματα από εμένα."και  την οποία γνώριζα από τότε που ήταν Δήμαρχος ο Κώστας Λογοθέτης  Και μάλιστα είχε πει ότι σας έδωσε ένα διαμέρισμα να πουλήσετε. Όλα τα άλλα είναι γενικά και μπορείτε εσείς και μόνο εσείς να δώσετε αριθμούς και τότε θα είναι κόλαφος ( χαστούκι)
Ενώ αυτός σε συνέντευξη που έδωσε σας κατήγγειλε ότι το έργο που αναλάβατε για τα ΣΠΑ είχατε μια υπερβολική υπέρβαση από το αρχικό ποσό και δεν διάβασα καμία απάντηση σας. Ίσως να με διέφυγε γι αυτό αν υπάρχει μπορεί να την επαναλάβετε. 
Επίσης στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι για να σέρβις των ΣΠΑ παίρνετε 28.000 ευρώ το μήνα Που σε δραχμές μας κάνουν 9.520.000. Επειδή μου έκανε εντύπωση το ποσό ζήτησα να επαναλάβει το ποσό Και το επανέλαβε 
Που σημαίνει το χρόνο 336.000 ευρώ ή σε δραχμές 114.240.000 ποσό που από της ίδρυσης των ΣΠΑ  είμαι βέβαιος ότι δεν έχουν ως κέρδη Και πάλι δεν διάβασα καμία διάψευση. Επίσης πληροφορήθηκα ότι ένα από τα ωραιότερα μέρη του Λουτρακίου οι καταρράκτες υπάγονται σε σας  Και έχει μετατραπεί σε τόπο σκουπιδιών.
Κύριε Βλάχο 
Δεν ανήκω σε καμία παράταξη και ούτε θα βρείτε να έχω πάρει μονόλεπτο από κανέναν Υπηρετώ την αλήθεια και την Δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό Κανένας δεν τολμά να απαντήσει. Πιστεύω ότι τουλάχιστον εσείς θα με αναγκάσετε να σας ζητήσω συγνώμη με τα στοιχεία που θα δημοσιεύσετε και θα είναι κόλαφος ( χαστούκι ) στο πρόσωπο του Κώστα Λογοθέτη  
Κλείνω με ένα ερώτημα 
Πόσα ευρώ έχετε εισπράξει  κ. Βλάχο μέχρι σήμερα και πόσα σας οφείλει ο Δήμος 
Και πόση ήταν η πρώτη σύμβαση και πόσο το συμπλήρωμα