Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μαρία Πρωτόπαπα ::Ο ευεργετημένος πρέπει να θυμάται το καλό που του έκαναν, ο ευεργέτης όμως καθόλου

  •  
Κρείττον είναι τοις ποσίν ολισθείν ή τη γλώττη.

Προτιμότερο να ολισθαίνει κανείς με τα πόδια του, παρά με τη γλώσσα του.

Ζήνων ο Κιτιεύς, 334-262 π.Χ., Αρχαίος 

Έλληνας φιλόσοφος




                            
Από τον λόγο της θεολόγου που διεκδικεί να γίνει από Δεύτερη Πρώτη :



Μάλιστα, η Μαρία Πρωτοπαππά, απευθυνόμενη στους 2 υποψηφίους δημάρχους Κώστα Λογοθέτη και Γιώργο Γκιώνη, είπε: "Στον τοίχο της θητείας τους, σαν θεολόγος πλέον, θα πω ότι έχουν γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα, οι Βιβλικές λέξεις "Μανή, θεκέλ, φάρες". Οι τρεις αυτές λέξεις σημαίνουν ότι "Ζυγίστηκαν, μετρήθηκαν, βρέθηκαν λίγοι και απορρίφθηκαν".


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Και για τον Λογοθέτη μπορείτε να γράφετε και να λέτε ότι θέλετε  γιατί δεν εκτίθεστε Αλλά κ. Μαρία μας τώρα τελευταία μάλλον έχετε ασθενή   μνήμη  Αφού υπηρετήσατε  από το 2014 μέχρι το 2018 ως αντιδήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων επί θεμάτων οικονομικών του Δήμου. Και την θέση αυτή σας την έδωσε ένας Δήμαρχος που τον μετρήσατε  και τον βρήκατε λίγο και τον απορρίψατε.
Και τέσσερα χρόνια κυρία Μαρία μας σας διοικούσε ένας μη σωστός ( αφού εσείς τον χαρακτηρίσατε λίγο ) Και το τραγικό της όλης υποθέσεως στην θέση αυτή σας είχε διορίσει  ο απορριπτέος πάλι από εσάς.
Προσπάθησα κυρία Μαρία μας να σας παρακολουθήσω αλλά δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα Γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιος είναι λίγος Αυτός που σας διόρισε ή εσείς που δεχτήκατε να σας διοικεί ένας ...λιποβαρής