Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο Νικηφόρος σχολιάζει τον Διαιτητή --Πολιτευτή Δασκαλόπουλο

Άλλο διαιτητής και  άλλο πολιτευτής και μάλιστα μη ψηφισμένος 



 Διαβάζω 

Γιώργος Δασκαλόπουλος 
Η αναξιοπιστία, η ασέβεια στο γυναικείο φύλο, η διπολική συμπεριφορά είναι στοιχεία που απεχθάνομαι και αποφεύγω.
Πόσο μάλλον από ανθρώπους που συνεργάζομαι και συμπορεύομαι.
Ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την παράταξη «μαζί μπορούμε», σεβόμενος τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, τις επιχειρήσεις της οικογένειας μου και την θέση μου σαν στέλεχος του Λιμενικού σώματος.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αναξιοπιστία :Αυτός που δεν είναι άξιος να γίνει πιστευτός, ο ανάξιος εμπιστοσύνης
Ασέβεια : λόγος ή πράξη που δείχνει έλλειψη σεβασμού
Διπολική συμπεριφορά Δεν φτάνουν οι γνώσεις για να το ερμηνεύσω 
Και συνεχίζει ο κ. Δασκαλόπουλος ότι αποχωρεί από την παράταξη από σεβασμό στον εαυτό του στην οικογένεια του την θέση του στο Λιμενικό και στην επιχείρηση του γιατί " δεν μπορώ  να βλέπω τα στοιχεία  αυτά στους ανθρώπους που συνεργάζομαι και συμπορεύομαι "
Και ακολουθούν δυο υστερόγραφα του ίδιου του Γιώργου Δασκαλόπουλου 
ΥΓ1.
Σε εσωτερικό μηνυμα που έλαβαν καποια άτομα της παράταξης οτι οι πρώτοι απο καθε παράταξη μιλούν με τον κύριο Πνευματικό, έχω να δηλώσω το εξης:
Πρώτη σε σταυρούς βγήκε η κύρια Δανιήλ Μαριάνα η οποία ήταν κόσμημα για την παραταξη μας και δίκαια έλαβε τους περισσότερους σταυρούς.
Είμαι σιγουρος οτι ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο. 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Δεν μας λέτε όμως τα μηνύματα ήταν ενυπόγραφα ή ανώνυμα γιατί έχει τεράστια σημασία. Και από τον εκνευρισμό σας μάλλον τα μηνύματα ήταν ανώνυμα Και η κ. Δανιήλ Μαριάννα δεν ήταν αλλά είναι κόσμημα και αυτό το βεβαιώνουν αυτοί που την ψήφισαν και την έφεραν πρώτη 
Και συνεχίζει με δεύτερο υστερόγραφο 
ΥΓ2
Να δωσώ Συγχαρητηρια στο πρόεδρο της παράταξης για την εκλογή του και να του ευχηθώ να πετύχει την αναβάθμιση που τόσο πολύ θέλει στη θέση που ήδη κατέχει.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Και ενώ διαπιστώνεις τα παραπάνω έρχεσαι να συγχαρείς  με δόση καυστικής ειρωνείας  και να του ευχηθείς και από την θέση που τώρα κατέχει θα πετύχει την αναβάθμιση (προάγω κάποιον,  τον ανεβάζω σε ανώτερη θέση ) του δήμου. Ενώ θεωρείς την παράταξη αυτή  αναξιόπιστη και γι αυτό και αποχωρείς Και δεν μπορώ να καταλάβω  πως θα γίνει αναβάθμιση  από έναν αρχηγό που τον εγκαταλείπουν  οι υποψήφιοι με βαρύτατους μάλιστα  χαρακτηρισμούς 
Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνεις στο Ληστή φαγητό και στο Χωροφύλακα χαμπέρι