Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Τι αλλάζει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ στη μετά – Χιμένεθ εποχή


Τι αλλάζει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ στη μετά – Χιμένεθ εποχή
Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ απ΄ τον πάγκο της ΑΕΚ, αυτομάτως διαφοροποιεί πολλά πράγματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης.
Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός επρόκειτο να΄χει το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι σημαντικό ρόλο στην λήψη των αποφάσεων για τους new entries ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα ήδη στην ατζέντα των «κιτρινόμαυρων» κυκλοφορούν παίκτες κατόπιν σχετικής εισήγησης του Χιμένεθ κι ένας εξ αυτών είναι και ο Μαϊκέλ Μέσα της Λας Πάλμας.

Ο Μανόλο από την ώρα που επέστρεψε στην πατρίδα του στο πλαίσιο των διακοπών, δεν σταμάτησε να επικοινωνεί με ατζέντηδες και να «φιλτράρει» διάφορες περιπτώσεις παικτών για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Εσχάτως και από την στιγμή που όλα δείχνουν πως η Ένωση δεν θα του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για την κοινή πορεία τους και την επόμενη σεζόν, όλοι οι… δικοί του παίκτες θα καταλήξουν στο αρχείο, χωρίς η ΑΕΚ να ασχοληθεί με την περίπτωσή τους.

Το… μπαλάκι των μεταγραφών πέφτει πλέον στον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο και μένει να φανεί σε ποιο βαθμό και στον «αντι – Χιμένεθ», εφόσον στην ΑΕΚ βάλουν σε αυτό το «παιχνίδι» (και) το νέο προπονητή.