Σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν προέβη ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN». Μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης είχαν συμφωνήσει για την εναλλάξ εκλογή προέδρου στην ΕΠΟ!

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο και του Βόλου και προέδρου της ομάδας, η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών ήταν: ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ να τοποθετήσει πρόεδρο της επιλογής του το 2016 και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να επιλέξει δικό του άνθρωπο για την διοίκηση της Ομοσπονδίας το 2020!Το 2016 τοποθετήθηκε στην προεδρία της ΕΠΟ ο Ευάγγελος Γραμμένος, για τον οποίο ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, ενώ σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο στις επικείμενες εκλογές... ετοιμάζεται ο Σταύρος Ψαρρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου), ο οποίος «χρεώνεται» απ’ ευθείας στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Στις εκλογές της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας που θα γίνουν τον Ιούλιο του 2021 και που κανένας από τα σωματεία που θα ψηφίσουν ποτέ δεν μπορούν να φανταστούν τα μεγάλα και οικονομικά εκτός των άλλων παιχνίδια παίζονται.Βέβαια ο Λουδοβίκος 14 που το ποδόσφαιρο όπως με στοιχεία έχω αποδείξει το έχει για δικό του συμφέρον χαρίζει τις χρηματικές ποινές  που έχει επιβάλει η κατευθυνόμενη πειθαρχική επιτροπή  και που έχουν ημερομηνία λήξεως για να τον ψηφίσει ο Μαψός και η  το Σοφικό  Και αυτή την παντοδύναμη ψήφο που την κατέκτησε με ψίχουλα θα την διαπραγματευτεί με πανίσχυρους  παράγοντες  ο κάθε Λουδοβίκος 14 των διαφόρων Ενώσεων 

Και αυτό που μ εντυπωσιάζει  είναι η απάθεια της πολιτείας που ενώ γίνονται όλα αυτά φανερά ο αρμόδιος υπουργός του αθλητισμού να έχει μαύρα μεσάνυχτα. Γιατί νομίζει ότι αν ασχοληθεί μ αυτά το κόμμα του θα έχει πολιτικό κόστος Ενώ θα συμβεί το αντίθετο Θα μπορούν να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα και θα αναγκαστούν να φύγουν οι επαγγελματίες οπαδοί που τα γήπεδα τα έχουν για εκτόνωση και οικονόμα.