Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Γιώργο Τριαντάφυλλε : σε προκαλώ σε δημόσιο διάλογο για να αποδείξω αυτά που γράφω ή να με αποστομώσεις. Τόλμα

 Ο σκλάβος ξεκινά ζητώντας δικαιοσύνη και καταλήγει να περιμένει να φορέσει ένα στέμμα.

Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957 τερματοφύλακας της Ρασίγκ 

Παρακολούθησα τον Γιώργο Τριαντάφυλλο σ ένα μονόλογο  ραδιοφωνικό και αναρωτήθηκα  αν ήταν νεοφερμένος στο νομό Κορινθίας γιατί μ αυτά που είπε δεν θα τολμούσε να τα υποστηρίξει ούτε ένας διερχόμενος τουρίστας . 

Και από την άλλη να ακούς από έναν άνθρωπο που χωρίς ίχνος  ντροπής να θέλει να μας παρουσιαστεί ότι προέρχεται από παρθενογένηση
 Και λησμονεί ότι αυτός βοήθησε μαζί με τον Γιώργο Πετρόπουλο να γίνει πρόεδρος  της ένωσης ο Μιχάλης  Τσιχριτζής που τον έκανε αμέσως δεύτερο και μετά πρώτο αντιπρόεδρο του μια θέση τεράστια Και ο μοναδικός του στόχος να είναι ο Νικηφόρος γιατί έλεγε και έγραφε αλήθειες που τον υποχρέωσαν αργότερα και να τις διαπιστώσει μόνος του και να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χώρο. Αφού δεν τόλμησε να κάνει γνωστή την παραίτηση του και  δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με το άθλημα του Τσιχριτζή. 
Αλλά και ο Γιώργος Δούρος που τόσα πολλά χρωστούσε στον Σπύρο Νίκα βοήθησε για τον εκθρονισμό του ευεργέτη του και για να κάνει την ενθρόνιση του Λουδοβίκου 14 Και αυτός πληρώθηκε  από τον Μιχάλη Τσιχριτζή. Που έπαψε να τον γνωρίζει όταν άρχισε  να έχει δικαστικές περιπέτειες. Αλλά και εσύ πληρώθηκες Γιώργο Τριαντάφυλλε με τον χαρακτηρισμό --παράσημο του αχάριστου.  

  Και όλα αυτά να τα ξεχάσεις και θέλεις να κηρύξεις την επανάσταση και να γκρεμίσεις  αυτό που εσύ πρωταγωνίστησες για να δημιουργηθεί.μ Γιατί πρέπει να γνωρίζεις ότι η λέξης επανάσταση σημαίνει ανάσταση για  κάτι που έχει  πεθάνει και το επαναφέρομαι στη ζωή. Επομένως για τον θάνατο αυτόν που εσύ έχεις συμμετοχή δεν μπορώ να καταλάβω τι είδος επανάσταση μπορείς να κάνεις. Αλλά μετρήσαμε και τους παράγοντες και δεν βρήκαμε τους συνεργάτες που θα είναι δίπλα σου για να αναστήσετε  όλοι μαζί το πεθαμένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι δυσκολεύεσαι  να βρεις τα αλώβητα πρόσωπα και γι αυτό και τα κρύβεις. 
Δεν θέλει ο φίλαθλος να παρακολουθεί τα συμβούλια αλλά αυτά να ακολουθούν  τους κανονισμούς και τις διατάξεις  που διέπουν το ποδόσφαιρο. Γιατί δεν είναι δυνατόν να δυσφημείς το ποδόσφαιρο με κατάπτυστες ανακοινώσεις και χαρακτηρισμούς και η πειθαρχική επιτροπή να παραβλέπει τις παραβάσεις σου  και να τιμωρεί άλλους που μπροστά στα δικά σου κακουργηματικά σου παραπτώματα  τα δικά τους  είναι πταίσματα.  
Ο γιατρός Στάθης Γκουρβέλος  έκανε το επαναστατικό του πρόγραμμα και σας το παρουσίασε και τον καταψηφίσατε Και τον πούλησε και ο συν αρχηγός του Φάνης Σιτές. Όπως πούλησαν τον Νίκα ο Λαμπρινός για να γίνει αντιδήμαρχος και να καταδικάσει την αφεντιά μου Ο Πισιμίσης για να σαρώσει τους τίτλους τους ποδοσφαιρικούς αλλά και τους πολιτικούς. Η οικογένεια Μαργέτη γιατί πιστεύουν ότι θα είναι ο Νίκος ο Διάδοχος του Λουδοβίκου 14 άδειασε εν ζωή τον θετό πατέρα της οικογενείας. Και έρχεσαι εσύ ο πρώτος παραβάτης να δηλώσεις χωρίς να κοκκινίζεις ότι θα είσαι όχι ο Ρίνγκο  αλλά ο καινούργιος Τσε Γκεβάρα του ποδοσφαίρου της Κορινθίας.    

Και άκουσα από το στόμα σου αλλά δεν υπήρχε εικόνα για να δω αν κοκκίνιζες την ώρα που ανενόχλητος από τον Δημοσιογράφο έλεγες  το ποίημα ότι έχουμε καλούς διαιτητές στην Κορινθία.Και έχεις βγάλει ανακοινώσεις που με την υπογραφή σου και ανενόχλητος τους έχεις γελοιοποιήσει. Γνωρίζεις γιατί τα Ταρσινά ψήφισαν τον Τσιχριτζή. Γιατί δεν τους τιμώρησε για την ασάφεια του διαιτητή στο φύλλο του αγώνα. Και ο διαιτητής αυτός σήμερα διαιτητεύει.Και όλα αυτά εσύ τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι γιατί ήσουνα έξω από το κοινοτικό κατάστημα των Ταρσινών  όταν συνεδρίαζε  το Δ Σ της ομάδας για να αποφασίσει ποιόν θα ψηφίσει. Τα έχω γράψει και κανένας δεν τόλμησε να με διαψεύσει. 
Βγάλε μου τους δέκα ( 10 ) διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες πρωταθλήματος για να καταλάβεις την γύμνια της Κορινθιακής διαιτησίας ΄                                                                Με τους διαιτητές και με τα βοηθήματα και τα δάνεια κερδίζει τις εκλογές ο φίλος σου Μιχάλης Τσιχριτζής που μέχρι στις εκλογές της ένωσης του 2017 γνώριζες και συμφωνούσες Και τώρα επαναστατείς χωρίς αιτία.