Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου έχετε ψηφίσει έναν πρόεδρο που δεν τολμά να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματά μου.

 Ένα τεράστιο θέμα που αφήνει πολλούς εκτεθειμένους 

Στο γήπεδο του συνοικισμού  η γηπεδούχος ομάδα που είναι ο ιστορικός Π  Σ Κόρινθος αντιμετωπίζει την ομάδα της Κόρινθος 06. Είθισται τα νερά να τα προμηθεύει  η γηπεδούχος που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ομάδα που την φανέλα της φόρεσαν μεγάλα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ποδοσφαιριστής της Κόρινθος 06 πήρε ένα μπουκάλι για πιει  νερό και διαπίστωσε με το πιάσιμο να σχηματίζονται δυο  πίδακες στο λαιμό του μπουκαλιού που είχαν σχηματιστεί από σύριγγα ιατρική. Βέβαια ήταν πολλά μπουκάλια "επιστημονικά " τρυπημένα και αν γηπεδούχος ήταν η ομάδα Κόρινθος  06 και το τεράστιο σκάνδαλο ξεσπούσε η ομάδα του προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη όχι μόνο θα είχε υποβιβαστεί αλλά υπεύθυνοι θα δικαζόντουσαν  Τώρα θα μου πείτε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Και αμέσως θα σας απαντήσω χωρίς καν να το σκεφτώ ότι όλα αυτά που γίνονται είναι πλήρως δικαιολογημένα. 

Γιατί η ομάδα του Π Σ Κόρινθος δεν μοιάζει με καμία άλλη αφού έχει όλα τα προνόμια  που τον θέτουν εκτός συναγωνισμού. Γιατί όπως γράφει ο Γιάννης Λάμπρου την εποχή που εξυμνούσε τον Λουδοβίκο 14 και σήμερα είναι ο ινστρούχτορας του επαναστάτη Ρίνγκο η ομάδα του Π Α Σ  Κόρινθος  είναι  η εκλεκτή της καρδιάς του Λήσταρχου των τίτλων Μιχάλη Τσιχριτζή και δικαιολογημένη η επιείκεια   Να γιατί οι ανακοινώσεις της τετράδας που διεκδικεί  την ένωση είναι ποιητικές και όχι με στοιχεία που μπορεί να εκθέσουν τον εικονικό που έχει μυστικά φυλαγμένα και μπορούν να εκθέσουν επαναστατικές μορφές  Ενώ ο Νικηφόρος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, γι αυτό γράφει ονόματα.

Για την ιστορία γράφω  ότι τα νερά η αστυνομία τα έστειλε στο χημείο του Κράτους. Και αυτό απεφάνθη ότι είχαν βάλει οι κατασκευαστές επιστήμονες  Lexotanil

Ο προπονητής Νίκος Πίλιουρας άσκησε κριτική στον διαιτητή  Μιχάλη Καρσιώτη και τιμωρήθηκε με εξακόσια  ( 600 ) ευρώ όσα παίρνει ένας εργαζόμενος τον μήνα. Και δεν τιμωρήθηκε ο ιστορικός Π  Α Σ    Κόρινθος ούτε για τα νερά ούτε γιατί χαρακτήρισε ο πρόεδρος - προπονητής κ. Γ@Μ@Ω  διαιτήτη πρώτο στην ιεραρχία διαιτητική της Κορινθίας  αδελφή.  Μα γι αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε στην δίκη της 16 Μαρτίου του 2021.