Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Νίκο Ραχανιώτη δεν έχεις το δικαίωμα να σιωπάς όταν έχεις εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες

Ποτέ μην πλησιάζεις όποιον σε επισκιάζει, αλλά όποιον σε αναδεικνύει.

Baltasar Gracian, 1601-1658, Ισπανός συγγραφέας 


Από τα αριστερά στα δεξιά Λουκάς Βλάχος πρώην αθλητικός δικαστής.Νυν παρατηρητής τάξεως που 



είναι πειθήνιο  όργανο  του Λουδοβίκου 14  και γράφει ή δεν γράφει ότι εντολή δώσει ο Βασιλέας Ήλιος .Στο μέσον ο Δημήτρης  Μπίτσιος  ο παγκορινθιακός υβριστής που μεταξύ των άλλων αξιωμάτων που έχει αποκτήσει με δημοκρατικές διαδικασίες  φέρει και αυτή του ΒΟΥ αντιπροέδρου της ένωσης. Αν και έχει αμφισβητήσει τον ανδρισμό των διαιτητών ποδοσφαίρου της Κορινθίας Και ο τρίτος της παρέας ο Νίκος Ραχανιώτης  που δουλεύει στο ίδιο κτίριο με τους δικαστές που απονέμουν δικαιοσύνη στην Κορινθία. Και οφείλει να γνωρίζει ότι πρέπει να απαντά όταν διαχειρίζεται ξένο χρήμα. 


Οικονομικός απολογισμός  του 2013 που αφορά τις εκλογές της ένωσης 


11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 

 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος


Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 

Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 

Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω. 


Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις


Βοήθημα 
χρηματικό ποσό που δίνεται σε κάποιον για να καλύψει ένα μέρος των αναγκών του


Σημερινός Σχολιασμός του Νικηφόρου 

Και εδώ με τα χρήματα τα οποία δεν είναι δικά σου κάνεις τον σατράπη Νίκο Ραχανιώτη και λογαριασμό δεν δίνεις στα ερωτήματα μου. Μπορεί να απαντήσεις ότι άλλος χαράζει την πολιτική. Ναι αλλά την εφαρμόζεις εσύ και αν διαφωνείς φεύγεις Επομένως την ίδια ευθύνη έχεις. Και μπορεί να σιωπάτε αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει ότι με τα δικά τους χρήματα κάνετε όχι τον μάγκα αλλά τον μαχαλόμαγκα.