Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου ψαρεύει προεκλογικά ρουσφέτια


Να γιατί ψηφίζει ο κ. Γ@Μ@Ω  που είναι πρόεδρος και προπονητής του ΠΑ Σ  Κόρινθος με φανατισμό ψηφίζει  τον Μιχάλη Τσιχριτζή για πρόεδρο της ένωσης γιατί αν δεν το έκανε κατακτούσε το Νόμπελ της αχαριστίας και όχι ο Γιώργος Τριαντάφυλλος που έτσι τον χαρακτήρισε ο Λουδοβίκος 14 του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 
 



Πρώτο ρουσφέτι Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα  ενώ τηρουμένων των κανονισμών δεν θα κατακτούσε πρωτάθλημα αλλά θα έδινε αγώνα να διατηρηθεί στην κατηγορία.                                                                                                                             

 Δεύτερο ρουσφέτι Να υπάρχει επίσημη καταγγελία ότι πατέρας ζήτησε το δελτίο του παιδιού που έπαιζε στις παιδικές ομάδες και του ζήτησαν 7.000 ευρώ.  Αν και γράφτηκε και ο πατέρας  ΄έκανε και δηλώσεις η ένωσης δεν πήρε θέση αν και ήταν υποχρεωμένη 

Τρίτο ρουσφέτι  Σε αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 η γηπεδούχος ομάδα ( Π Α Σ ) έδωσε ένα κιβώτιο εμφιαλωμένα νερά στην Κόρινθο 06 ως είθισται Και τυχαία ανακάλυψαν οι παίκτες της φιλοξενούμενης ότι ήταν τρυπημένα στο λαιμό με βελόνα  ιατρικής σύριγγας Η Αστυνομία  τα έστειλε στο χημείο του κράτους και αυτό απεφάνθη ότι είχαν   Lexotanil Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι: γαστρεντερικές διαταραχές, ίλιγγος, υπνηλία, κόπωση, πονοκεφάλοι, έλλειψη ισορροπίας, αδυναμία μνήμης.                                                                                               Και η ένωσης  δεν πήρε καμία θέση, Αλλά εδώ υπεύθυνος είναι και ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 που δεν έκανε επίσημη καταγγελία στην Ε Π Ο για να αποβληθεί από το ποδόσφαιρο. 

Τέταρτο ρουσφέτι Βρίζει την διαιτησία και χαρακτηρίζει διαιτητή αδελφή και η πειθαρχική επιτροπή δεν τον καλεί σε απολογία και αυτό σημαίνει ότι ο κ. Γ@Μ@Ω είναι ανώτερος κανονισμό και διατάξεων.                                                                                                                                               

Αυτά τα ρουσφέτια τα έβγαλα έτσι στα αρπαχτά και θα μπορούσα να είχα και άλλα πολλά  Επομένως  δικαιολογημένα δημόσια δήλωσε ο κ. Γ@Μ@Ω ότι ψηφίζει τον  ευεργέτη του. Οι άλλοι όμως παράγοντες πρέπει να βρουν δικαιολογία γιατί ψηφίζουν έναν που δεν σέβεται απολύτως τίποτα. 

Γιώργο Τριαντάφυλλε αυτή λέγεται αντιπολίτευση από κάποιον που δεν έχει ανάγκη κανέναν παρά μόνο την αλήθεια. Εσύ και η παρέα σου κάνετε αντιπολίτευση που σημαίνει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.