Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Θύμιο Κάπο Αυτούς που άφησες διαδόχους έχουν ανάγκη από την δική σου βοήθεια που είμαι βέβαιος ότι θα την προσφέρεις από εκεί ψηλά .

 Ο αληθινός τάφος των νεκρών είναι οι καρδιές των ζωντανών.

Τάκιτος, 55-120 μ.Χ., Ρωμαίος ιστορικός


Το κατσαβίδι μετέτρεψε σε κονδυλοφόρο και δίδαξε την δημοσιογραφία σε πολλούς που θεωρούν τους εαυτούς των   ειδήμονες μια και έχουν την  ψευδαίσθηση  ότι είναι απόφοιτοι των 

Πανεπιστημίων  Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ Και ενώ από την μια δεν γνωρίζουν να χρησιμοποιήσουν την πένα αλλά και  από την άλλη με τον φόβο μήπως δυσαρεστήσουν  κανέναν ισχυρό αδυνατούν να την πιάσουν   Και νομίζουν ότι τα προσκοπάκια υπηρετούν την δημοσιογραφία. 
Ο  Θύμιος Κάππος σπούδασε τα ηλεκτρονικά αλλά ποτέ  δεν προκάλεσε κανέναν με τις γνώσεις του που όπως έλεγαν οι ειδικοί ήταν τεράστιες. Και προνόησε αυτά τα εφόδια να τα αποκτήσει και γιος του  Βαγγέλης και σήμερα να είναι ο τεχνικός που αυτός έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη. του καναλιού. 
Νομίζω ότι ο Μπερλουσκόνι ( έτσι είχα βαφτίσει τον Θύμιο  Κάππο )  χωρίς να έχει σπουδάσει δημοσιογραφία την υπηρέτησε με σοβαρότητα.χωρίς να παριστάνει τον Χατζηνικολάου έκανε ερωτήσεις       που δεν είχαν μέσα κιτρινισμό  Φεύγει από την ζωή νέος ενώ θα μπορούσε  τόσα πολλά να προσφέρει. Γνωρίζω ότι εδώ δεν έχουν καμία θέση  τα λόγια της παρηγοριάς  γιατί δεν υπάρχουν από εκεί που ο θάνατος κάνει το πέρασμά του. Ας υλοποιήσουμε τα λόγια του Ρωμαίου Ιστορικού Τάκιτο  Ο αληθινός τάφος των νεκρών είναι οι καρδιές των ζωντανών.