Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Γιώργο Τριαντάφυλλε: Πρόσεχε γιατί ο Μιχάλης Τσιχριτζής κερδίζει μόνο με Δούρειους Ίππους που εσύ έχεις αρκετούς









Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εσύ θέλεις και θα την χρεωθείς επαναστάτη  και όχι οι άλλοι που θα σε οδηγήσουν σε βέβαιη αποτυχία αφού μόνο αυτή γνωρίζουν. 




                              


Θεέ μου χάρισέ μου την ηρεμία για να δεχτώ τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω, το κουράγιο για ν’ αλλάξω τα πράγματα που μπορώ και τη σοφία για να μπορώ να διακρίνω τη διαφορά.

Reinhold Niebuhr, 1892-1971, Αμερικανός θεολόγος




 Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν από την ημέρα που ανακοίνωσε ο μεγάλος αρχηγός ότι επαναστατεί για να   διεκδικήσει την προεδρία της ένωσης και μόνο τρεις είπαν παρών. Βέβαια δεν εξετάζω τους τρεις στρατιώτες  ( Καραχρήστο --Αγνωστόπουλο -- Πιέρρο )  αν είναι τα πρώτα ονόματα  αλλά ο τρόπος της ανακοίνωσης των. Αν πάμε έτσι  θα μπούμε στον μήνα των εκλογών  και δεν  θα έχουμε ανακοινώσει όλα των ονομάτων ,  Εκτός και αν ντρέπονται να τους δημοσιοποιήσουν επειδή ήταν συνεργάτες του Μιχάλη Τσιχριτζή  όπως και ο αρχηγός - επαναστάτης Γιώργος Τριαντάφυλλος που ήταν άτυπος ( δεν είχε θέση επίσημη ) στα χρόνια που διοικεί ο Λήσταρχος τίτλων Χαρακτηρισμό που θα αναγκαστώ να το αποδείξω στις αίθουσες των δικαστηρίων  στις 16 Μαρτίου του 2021 εννέα ημέρες από την γιορτή της 25 Μαρτίου  Αλλά και η άλλη δίκη που καταδικάστηκα έγινε στις 24 Μαρτίου.
Βέβαια τότε δεν είχα καμία τύχη αφού ο αρχηγός του αντίπαλου ψηφοδελτίου του Λουδοβίκου 14  Παναγιώτης Λαμπρινός ήταν ένας Δούρειος Ίππος  αφού τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές την Πέμπτη έκανε την δήλωση Ευτυχώς που ήταν ο μηνυτής μου ( δεν γράφω το όνομα του μια και τον έχουν ξεχάσει όλοι  αυτοί που  τον χρησιμοποίησαν ) και έσωσε την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής που ήταν πρωτοδίκης Κανένας δεν το ρώτησε στην πρωτόδική δίκη από ποιους τους έσωσε γιατί θα αναγκαζόταν να έλεγε από αυτόν. και τους άλλους Δούρειους ίππους Πισιμίση  οικογένεια Μαργέτη. Και δεν έγινε η ερώτηση επειδή η δίκη έγινε χωρίς να παραβρεθώ αφού ο δικηγόρος μου ήταν σ άλλη δίκη και ζήτησα αναβολή  Δεν έγινε δεκτό το αίτημα της αναβολής αν και ήταν πρώτη φορά εμφανιζόμενη.Δεν κρίνω τις αποφάσεις των δικαστηρίων απλά αναφέρω τα γεγονότα.  
Η καταδίκη μου ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιη  και στο Ναύπλιο στο εφετείο ο Δικηγόρος του μηνυτή μου  έστειλε την βοηθό του Μα και στο Εφετείο ο Λαμπρινός οργίασε αφού από μάρτυρας υπεράσπισης έγινε κατηγορίας. Λέγοντας ότι αν και ο Δικηγόρος  μου είπε να μη το πω εγώ επειδή είμαι σωστός θα σας το πω κύριοι δικαστές. Τα δημοσιεύματα του κατηγορούμενου ήταν υπερβολικά. Τα γράφω αυτά για να δώσω  το δικαίωμα στον Παναγιώτη Λαμπρινό  να με μηνύσει ή να πάει μάρτυρας στην δική που θα γίνει  για να τον ρωτήσω η θέση του αντιδημάρχου ήταν καλύτερη από αυτή  του προέδρου της ένωσης που την χάρισε στον Λήσταρχο τίτλων  όχι βέβαια μόνος 
Δηλώνω δημόσια λυπάμαι που με την δική μας ψήφο μας διοικούν άνθρωποι που θέλουν να παίξουν τον Δούρειο ίππο έναντι ανταλλαγμάτων Με απλά λόγια Μπόχα.         Αυτή είναι η Ε Π Σ Κορινθίας  που περιμένουμε να δούμε καλύτερες μέρες  μα και στο Δήμο Κορινθίας με τους απίθανους δημοτικούς συμβούλους.  
Ρίνγκο οι Δούρειοι ίπποι δεν πολεμιούνται με πιστόλια  αλλά με μυαλό Και μακρυά  από τα κοράκια  τους κόλακες που βρίσκονται πολλοί στην αυλή σου που ήταν σ άλλες αυλές και ρώτησε για την ..."προσφορά" τους.