Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Μιχάλη Τσιχριτζή μέχρι την ημέρα της Δίκης θα σε τροφοδοτώ με στοιχεία ενοχοποιητικά για μένα Γιατί η ημέρα της δίκης είναι λυτρωμός για μένα.

Ο Νικηφόρος γράφει στοιχεία και ονόματα χωρίς να επικαλείται τα γεννητικά όργανα  ενώ αυτοί  που τα επικαλούνται δεν τολμούν να γράψουν το όνομά του. Τους φτύνουμε για να μη τους ματιάσουμε. 


 



Έγραφα 
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Λευτέρης Καλαράς ένας χιουμορίστας λογοτέχνης διαιτητής που σκορπά φιλάκια



Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά




Γράφει ο μάχιμος διαιτητής

Αποτέλεσμα εικόνας για Λευτέρης Καλαράς
Lefteris Kalaras 

Θέλω να πω  κάποιοι κύριοι με διπλώματα ...όχι οδήγησεις  Καλό θα είναι  αυτά που ανεβάζουν στο Facebook να έχουν και τα Α...ια και να τα αφήνουν ...να προλαβαίνουμε να τα διαβάζουμε ... και να μη μας θυμίζουν Κάτι ψευτογκομενίτσες του Facebook Φιλάκια



Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Ο διαιτητής για γράψει κάτι πρέπει να ζητήσει άδεια από την ένωση. Βέβαια την άδεια μπορεί να μας την παρουσιάσει η ένωσης  Εκείνο όμως που δεν μπορεί  να καλύψει η ένωσης είναι ότι το κείμενο στερείται σοβαρότητας.


ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ

Και ο αναπληρωτής πρόεδρος το έχει διαβάσει μια και υπάρχει κάτω από το δημοσίευμα το όνομα του. Από τον  πρόεδρο της επιτροπής  δεν περιμένω τίποτα έχει ταυτιστεί με το σύστημα και επομένως δεν είναι ο παλιός Ντούλης που τον καμάρωνα παλαιά ως επόπτη  ( μας ακύρωσε τέρμα στον αγώνα Λάρισα -- Α Ε Κ 0-0 και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε ) και αργότερα ως διαιτητή. Και τώρα να συνεργάζεται με τον Λουδοβίκο 14.
Πρέπει η πειθαρχική επιτροπή να τον καλέσει τον Λευτέρη  σε απολογία γιατί αυτό το γραπτό

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
     ΣΙΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
δυσφημεί το ποδόσφαιρο 
Και ομιλεί και αυτός για καρύδια αλλά  ονόματα δεν γράφει 
Ο  διαιτητής που θα έχει το θλιβερό προνόμιο να σφυρίξει φάουλ την στιγμή  δεν υπήρχε μαρκάρισμα παίκτη από αντίπαλο. Βέβαια ο εικονικός πρόεδρος για να γλυκάνει τον πόνο του από το ξύλο που έφαγε από τους αγανακτισμένους  παίκτες της Κορίνθου 06 τον πήγε στο  τελικό του  κυπέλλου Ελλάδας και τον έβαλε στα επίσημα Και μετά στην Πέραχωρα στην ταβέρνα του Βασίλη για παϊδάκια Να γιατί θυσιάζονται οι άνθρωποι για τον Λουδοβίκο 14 Γιατί αναγνωρίζει την προσφορά και την ανταποδίδει 
Επειδή πιστεύω στην ακεραιότητα και στο πνεύμα της αλλαγής ( γι αυτό αλλάζει παρατάξεις ) που φέρει   ο νέος αθλητικός δικαστής Φάνης Σιτές όλα θα διορθωθούν όταν στην Κορινθία δεν θα υπάρχουν ποδοσφαιρικές ομάδες 




Και έγραψα την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020

Δεν αφήνει ο Μιχάλης Τσιχριτζής να του φύγει η δύναμης του Που είναι η διαιτησία.

Η αλλαγή στην Κορινθιακή διαιτησία έγινε  με σημαιοφόρο τον Παναγιώτη Αργύρη. Νέοι Άνθρωποι με ... Νέες ιδέες. 


Αύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου του 2020 είναι ιστορική ημέρα Με το σφουγγάρισμα του ιδεολόγου της διαιτησίας Ανδρέα Ντούλη και την επαναφορά του επαναστάτη της αλλαγής Παναγιώτη Αργύρη στην επιτροπή είναι βέβαιο ότι θα πάψει να γράφει ο Νικηφόρος τα κακοήθη ψέματα.

Είναι βέβαιο ότι ένας εργάτης της Κορινθιακής  Διαιτησίας ο Λευτέρης Καλαράς που χάθηκε από τους ορισμούς Τα ψέματα τέλειωσαν μετά του σφουγγάρισμα που έγινε στον Ανδρέα Ντούλη που δεν σεβάστηκε τον εκλεκτό του προέδρου μας Μιχάλη Τσιχριτζή που μαζί παρακολούθησαν και από τις θέσεις των επισήμων ένα τελικό κυπέλλου. Όσο και να αγωνίζεται ο Νικηφόρος η ιστορία δεν αλλοιώνεται γιατί υπάρχουν στοιχεία που κονιορτοποιούν τις ανακρίβειες του Με μπροστάρη λοιπόν τον επαναστάτη ήρθε η ώρα να δει καλύτερες μέρες Και μετά όλοι ξυπνήσαμε και είμαστε ευτυχισμένοι αφού μ έναν αρχηγό όπως είναι ο Δημήτρης Γκρούτσης και έναν σύγχρονο  Κολίνα τον Πέτρο Ψυχογιό η διαιτησία στην Κορινθία συνεχίζει να κάνει πανίσχυρο το Λουδοβίκο 14 

Σημερινός Σχολιασμός του Νικηφόρου. 

Τα δικά μου στοιχεία έχουν ονόματα γι αυτό  έχεις την σπάνια ευκαιρία εικονικέ πρόεδρε να τους φέρεις στην δίκη για να μας πουν ζωντανά ότι τους αδικώ μ αυτά που γράφω για τα διαιτητικά όργανα της Μεγάλης Πύλης  Νοταρά 48 . Και δίπλωμα οδηγού έχω και δίπλωμα Πανεπιστημίου και έχω καρύδια ( εμείς τα λέμε Α@Χ@Δ@Α ) και αφήνουμε τα κείμενα μας και δεν τα εξαφανίζουμε  Και τα επαναφέρω  τα δημοσιεύματα μήπως φιλοτιμηθεί κανένας και με οδηγήσει στον εισαγγελέα όπως έκανε ο προστάτης τους εικονικός πρόεδρος αφού έχουν χρόνο τριών μηνών από την δημοσίευση. Χειροκροτώ την ενέργεια του Μιχάλη  Τσιχριτζή  ή Λουδοβίκο 14 ή εικονικό ή Λήσταρχων τίτλων ή Δωρητή τίτλων 'η απατεώνα για να γίνεις πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος.