Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Γι αυτούς αγωνίζομαι που είμαι βέβαιος ότι κάποτε θα δικαιωθούμε

Εκείνοι που έχουν μάθει να μη εξαρτώνται δεν επιτρέπουν στους άλλους να εξαρτηθούν από αυτούς 


                                                      

                                                        


Με ρωτούν οι φίλοι μου αν κουράστηκα να αγωνίζομαι μόνος μου αφού δεν με ακούει κανένας  και τους απαντώ ότι δεν έχουν δίκιο γιατί ας σώσουμε ένα παιδί  τότε είμαστε 


ικανοποιημένοι. Και τώρα έχω συμμάχους  στις  δικές μου ιδέες κάποιους πιο αγωνιστές από  μένα  

 Ο πρώτος της απάνω σειράς  είναι ο Δημήτρης Κριτσελάς  που όσα και να κάνω δεν θα πάψω να τον ζηλεύω για την μεγάλη του προσφορά προς το ποδόσφαιρο. Και αντί να τον έχουν σημαία τον κυνηγούν γιατί υπηρετεί ιδέες Και εφαρμόζει τα λόγια του θεμελιωτή των σύγχρονών Ολυμπιακών αγώνων  Βαρώνου Κουρμπετιέν  που υποστηρίζει 'ότι σημασία σ έναν αγώνα  δεν έχει μόνο η νίκη αλλά και συμμετοχή και η προσπάθεια. 

Ο δεύτερος είναι ο γιατρός Στάθης Γκουρβέλος που στο ιατρείο του  γίνεται λαϊκό προσκύνημα από ασθενείς και δεν έχει χρόνο να δει ακόμα και την οικογένεια του. . Και έβαλε υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ένωσης Αυτός που αγωνιζόταν και ως ποδοσφαιριστής όταν ήταν αντιπρόεδρος της ένωσης. Και σταμάτησε όταν είχα γράψει ότι αυτό είναι ασυμβίβαστο.   Και έχασε γιατί και αυτόν τον πρόδωσε ο συν- αρχηγός του. Φάνης Σιτές  όπως και ο Παναγιώτης Λαμπρινός που και ο ίδιος ήταν Δούρειος ίπποςγια την παράταξη που τον όρισε αρχηγό 

Και ο τρίτος της φωτογραφίας είναι ο πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης  που από την ομάδα του Κόρινθος 06  του λήστεψε προσωπικά ο Λουδοβίκος 14 τρεις τίτλους και όμως δεν εγκατέλειψε.Μπορεί να έχει οικονομικά κλονιστεί αλλά παραμένει πιστός στις αρχές του. Αυτός δυστυχώς πίστεψε σ ανθρώπους που σήμερα δεν τον λένε καλημέρα Και ένας από αυτούς είναι ο ινστρούχτορας του επαναστάτη Τριαντάφυλλου  που θέλει να φέρει την αλλαγή στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας. 

Ο πρώτος της δεύτερης σειράς  είναι ο διαιτητής Γιάννης Ρούτσης που στις αρχές της διαιτητικής του πορείας ήταν με το μέρος των δυνατών και έφτασε στην τρίτη εθνική κατηγορία και εκεί παρέμεινε. Γιατί πίστεψε στην ικανότητα του και άρχισε να διατητεύει άψογα μεν αλλά αυτό δυσαρέστησε  τους δυνατούς που τον άφησαν στάσιμο μέχρι που να βάλει μυαλό. Και βλέπω τους διαιτητές της Αρκαδίας και Αργολίδας να θησαυρίζουν οικονομικά και το δικό μας ταλέντο να πουλά σουβλάκια για να ζήσει. Ενώ υπερτερεί πολλών διαιτητών της Σούπερ Λίγκα. Μα εδώ δημοσιογράφε Γκρούτση φάγατε εν ψυχρώ τον Διάδοχο του Μεγάλου Δούρου  Γιώργο Δασκαλόπουλο θα ασχοληθούμε με τον Ρούτση όπως θα έκανε ο αείμνηστος Σπύρος Νίκας. 

Και ο δεύτερο της δεύτερης σειράς είναι ο προπονητής Νίκος Πίλιουρας που δεν έχω ανταλλάξει ποτέ ούτε απλό χαιρετισμό. . Αλλά παρακολουθώ τις τοποθετήσεις του ακόμα και αυτή που τον έφερε στην θέση του κατηγορούμενου  για τις δηλώσεις που έκανε για την διαιτησία   της κινούμενης ωρολογιακής βόμβας που ακούει στο όνομα Μιχάλη ς  Καρσιώτης. Που την διαιτησία του την χαρακτήρισε ο επαναστάτης της αλλαγής αηδία. Και την ίδια ακριβώς περίοδο ο πρόεδρος και προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος που ακούει στο όνομα κ. Γ@Μ@Ω χαρακτήρισε αδελφή διαιτητή που ήταν πρώτος στην ιεραρχία της Κορινθιακής διαιτησίας   και η πειθαρχική επιτροπή που πρόεδρο έχει τον Δικηγόρο Παναγιώτου δεν τον κάλεσε ούτε σε απολογία. Να γιατί θέλω να τους καλέσει όλους αυτούς στην δίκη ο μηνυτής μου Λουδοβίκος 14 για να τους ρωτήσω τον ρόλο τους στο ποδόσφαιρο.    

Και άφησα τελευταίο τον γιατρό Δημήτρη Βασιλείου που για όποια ένωση ήταν θα το θεωρούσαν ευλογία εδώ στην Κορινθία ούτε καν τον λαμβάνουν υπόψη. Ούτε αυτοί που διοικούν αλλά ούτε αυτοί που επιδιώκουν να διοικήσουν την ένωση γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν την τεράστια αυτή  προσωπικότητα που κινείται ποδοσφαιρικά μέσα στην Κορινθία   Αντί να τον εντάξουν στους  εκλεκτούς συνεργάτες τους αγνοούν Και μετά θέλουμε να φτιάξουμε τις προϋποθέσεις για την μεγάλη αλλαγή αλλά με ποιους κανένας δεν μας είπε θα την πραγματοποιήσουν Να γιατί γράφω και θα γράφω ότι ενώ ζητάμε ανθρώπους  για την μεγάλη αλλαγή και υπάρχουν δεν τους   καλούμε γιατί φοβόμαστε την σύγκριση Και αυτή η νοοτροπία είναι λανθασμένη.