Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Με παλαιά δεν μπορούμε να χτίσουμε το οικοδόμημα της αλλαγής ούτε με δημόσιες σχέσεις

  1. Η αλλαγή είναι ο νόμος της ζωής. Και εκείνοι που κοιτάζουν μόνο στο παρελθόν ή στο παρόν είναι βέβαιο ότι θα χάσουν το μέλλον.                                                           
  2.                                                                John F. Kennedy



Ο Βασίλης ο Παπαφίλης ο μαϊντανός των μέσων ενημέρωσης που την μια υποστηρίζει κάτι και την άλλη το 


κατεβάζει στα τάρταρα  Που μόνο για τους φορναραίους μένει πιστός αφού ποτέ δεν βρήκε μια καλή κουβέντα να τους γράψει. Επομένως τώρα  είμαι υποχρεωμένος να γράψω το σχόλιο του γιατί εδώ συμφωνώ μαζί του για την οικογένεια Μαργέτη που πάντα είναι με τον δυνατό 


Γράφει ο Βασίλης Παπαφίλης Δηλαδή θα τα βάλεις με το καθεστώς των φουρνιαραιων;


Και απαντάει ο Θανάσης Καραχρήστος Δεν τα βάζω με κανέναν,είναι όλοι φίλοι μου και ανταλλάσουμε απόψεις όταν βρισκόμαστε στην καθημερινοτητα μας. Αυτο όμως δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε ολα,αυτό λοιπόν μας επιτρέπει το πολίτευμα μας να επιζητούμε την αλλαγή προς το καλύτερο σε όλες τις κατευθύνσεις


Και Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο Γερμανός ( και όχι Ρώσος ) φιλόσοφος Καρλ Μαρξ υποστηρίζει Οι φιλόσοφοι έχουν απλά ερμηνεύσει τον κόσμο με διάφορους τρόπους. Το θέμα είναι να τον αλλάξουμε.

Καλή είναι η θεωρία αλλά αν δεν ήταν ο Βλαντιμίρ Λένιν και ο Ιωσήφ Στάλιν η θεωρία του θα έμενε στα ράφια των Πανεπιστημίων Αυτοί που θέλουν να σώσουν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας δεν μπορούν  να έχουν δημόσιες σχέσεις Θανάση με μια οικογένεια που έχει αναγάγει σ επιστήμη τις σχέσεις των με τους δυνατούς. Όταν επιστρατεύεσαι να φέρεις την αλλαγή δεν έχει το δικαίωμα να 'έχεις σχέσεις με αυτούς που αποτελούν τους πυλώνες που θέλεις να αντικαταστήσεις. Σήμερα ο Μιχάλης Τσιχριτζής έχει διαλύσει τα πάντα με την βοήθεια και σε πρωταγωνιστικό ρόλο τους φουρναραίους Και εσύ να τους θεωρείς φίλους με τους οποίους μπορείς να αλλάξεις απόψεις. Μα θα ήθελα να μου έλεγες τι το θετικό θα μπορούσες να αντλήσεις από κάποιους που αλλάζουν τις απόψεις των σύμφωνα πάντα με το προσωπικό τους συμφέρον.

 Και θα ήθελα να ρωτούσα αυτούς που διόρισαν γραφείο τον άνθρωπο που από την μια έχει προσκυνήσει  τους πάντες και από την άλλη είναι άσχετος σε θέματα ποδοσφαίρου. Και δεν το γράφω πρώτη φορά αλλά συνεχόμενες. γιατί κανένας δεν μπορεί να πιστέψει στα λόγια που είναι γραμμένα από κάποιον που έχει υπηρετήσει πολλούς αφεντάδες και που τους έχει πουλήσει.