Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Αλέκο Πνευματικέ : Να γιατί έχασες την Δημαρχεία Πίστεψες αυτοί που σε πρόδωσαν.

Γιώργος  Φιλιππακόπουλος ένας σωστός εργάτης του του Αθλητισμού που δεν τον μέτρησε σωστά ο Δήμαρχος Πνευματικός και το πλήρωσε χάνοντας και αυγά  ...και καλάθια 



Το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου όταν πρόεδρος του σταδίου ήταν ο Γιώργος Φιλιπακόπουλος ...


Το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου ...και μετά Φιλιπακόπουλου 

Τα ιατρικά μηχανήματα που τα βρήκε ξεχασμένα  κάτω από τις ανήλιες  εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου ο πρόεδρος Φιλιππακόπουλος και την ...πλήρωσε. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Σήμερα σας γνωρίζω ότι δεν έχω καλημέρα  με τον άλλοτε πρόεδρο του Δημοτικού  Σταδίου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Φιλιππακόπουλου. Και αυτό το γράφω όχι για να εντυπωσιάσω αλλά γνωρίσω στους λίγους που δεν με γνωρίζουν ότι μπροστά στην Αλήθεια ο Νικηφόρος δεν υπολογίζει απολύτως τίποτα. Πρώτη φορά είδα να υπάρχει νοικοκυροσύνη σε μια έστω και δημόσια υπηρεσία και μόλις το πέτυχε ο πρωταγωνιστής να διώχνεται. Και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις γνώσεις μου επάνω σε θέματα γηπέδου. 
Ο Γιώργος Φιλιππακόπουλος δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του ούτε για να εντυπωσιάσει ούτε ναι το γράφω με πλήρη επίγνωση να εκβιάσει καταστάσεις.
Μια μέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και ήταν ο Φιλιππακόπουλος που είναι από τους λίγους που δέχτηκα να μου κάνει το τραπέζι. Και αυτό το έκανα γιατί ήξερα ότι ποτέ δεν θα έλεγε τι να μας πει αυτός που αγοράζεται με μια μπριτζόλα. 
Φιλιππακόπουλος : Νικηφόρε εδώ βρήκα κάτι που  δεν ξέρω με τι. ( ανοίγω εδώ παρένθεση και απαντώ σε κάποια υποτιθεμένη ερώτηση Γιατί πήρε εμένα Μα σας εξήγησα κάναμε παρέα. Και πίστευε ότι θα τον βοηθήσω μ αυτά που θα του έλεγα) 
Νικηφόρος : Έρχομαι για να τα δούμε μαζί Και βλέπω ότι αυτά είναι ιατρικά μηχανήματα αμέσως τα δημοσίευσα όλα Και την εποχή αυτή βγήκα και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στο ΣΚΑΙ Και εκεί το ανέπτυξα το θέμα Γιατί συνέπεσε να έχουμε και ένα θάνατο αθλητή.

Και έβγαλε η Ένωσης την παρακάτω ανακοίνωση 

ΕΠΣ Κορινθίας:
Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τα ιατρικά μηχανήματα
 «Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα ιατρικά
μηχανήματα και την λειτουργία της κάρτας υγείας ποδοσφαιριστών, ενημερώνομε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι, τα μηχανήματα παρεδόθησαν στην προηγούμενη Διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Νίκα από την Ε.Π.Ο. με πρόεδρο τότε τον κ. Γκαγκάτση το έτος 2007. Έκτοτε είχαν δοθεί από το τότε Δ.Σ στον Δήμο Τενέας στον οποίον ήταν Δήμαρχος ο κ. Χασικίδης, ιατρός και μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Το ιατρείο αυτό για δύο έτη δεν λειτούργησε ποτέ για τον σκοπό που είχαν διατεθεί από την Ε.Π.Ο. Όταν ανέλαβε τις τύχες του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου η τότε Διοίκηση με πρόεδρο τον Κ. Τσιχριτζή το 2009, προσπάθησε μετά από συνεννόηση με τον κ. Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό να λειτουργήσει ως Δημοτικό Ιατρείο καθόσον ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου έφερνε αντιρρήσεις και κωλύματα λόγω του Π.Δ. 84/2004, καθόσον ήταν αδύνατη η έκδοση άδειας λειτουργίας Ιατρείου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Πράγματι ο Δήμος Κορινθίων με την υπ΄αριθμ. 198/2010 απόφασή του ενέκρινε την Δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και στην συνέχεια παραχώρησε έναν χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου προκειμένου να τοποθετηθούν τα μηχανήματα και να γίνει προσπάθεια να λειτουργήσει ως Δημοτικό Ιατρείο.
Πλην όμως εξαιτίας του ότι είναι αδύνατη η νόμιμη έκδοση αδείας λειτουργίας από τις Αρμόδιες Αρχές αυτό δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα τα ιατρικά μηχανήματα να μην χρησιμοποιούνται αλλά να βρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο στο ΔΑΚ Κορίνθου συσκευασμένα, τακτοποιημένα κι όχι παρατημένα ως κάποιοι κακόβουλοι διαδίδουν».

Νικηφόρος. 
Αυτά τα μηχανήματα ήταν η αιτία που ο Γιώργος Φιλιππακόπουλος εκθρονίστηκε και εγώ εισέπραξα οκτώ μήνες φυλακή. 
Δέχομαι ότι τα μηχανήματα τα παρέλαβε ο Νίκας αλλά τα παρέδωσε στον ΄σύμβουλο του Χρήστο Χασικίδη που ήταν Δήμαρχος  Τενέας ( Χιλιομόδι) και τα είχε τοποθετήσει σε κάποιο οίκημα του Δήμου χωρίς να πληρώνει ενοίκιο. 
Και το πρώτο ερώτημα μου.Γιατί δεν έκανε  τις διαδικασίες για το ιατρείο και όταν όλα θα είχαν τελειώσει θα τα ζητούσε από του ευγενικό Χρήστο που ως γιατρός ήξερε να τα προστατέψει τα πανάκριβα μηχανήματα., 
Και ερχόμαστε στην απόφαση του Δήμου Κορινθίων Πριν την βγάλει  την ιστορική 198\2010 απόφαση γιατί δεν ρώτησε τις αρμόδιες αρχές για την δημιουργία του ιατρείου και τότε θα διαπίστωνε ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Και όταν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο υπήρχαν και οι ιατροί. Αλλά νομίζει ο κ. Τσιχριτζής ότι είμαστε  Ιθαγενείς και ότι μπορεί να μας ξεγελάει με καθρεπτάκια. 
Αφού όλα αυτά όχι μόνο τα   ΓΝΏΡΙΖΕ αλλά έκανε και ενέργειες  ο Πνευματικός για να λειτουργήσει ιατρείο.  Και τα κρατούσε μυστικά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Σταδίου. όπως εκ το πραγμάτων αποδεικνύεται  Βέβαια αυτό το παραμύθι δεν έχει δράκο και δεν μπορεί να γίνει πιστευτό από πλευράς Δημάρχου. Που είχαμε και συνέχεια  στην ανακοίνωση αφού την έγραψε ο Λουδοβίκος 14 ή' Λήσταρχος τίτλων ή εικονικός  
"...  τα ιατρικά μηχανήματα να μην χρησιμοποιούνται αλλά να βρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο στο ΔΑΚ Κορίνθου συσκευασμένα, τακτοποιημένα κι όχι παρατημένα ως κάποιοι κακόβουλοι διαδίδουν».

 Κακόβουλος σημαίνει αυτός που επιθυμεί το κακό του άλλου. Και ο τίτλος ανήκει σε μένα αφού είμαι ο μοναδικός που έγραψα για τα μηχανήματα. Φυλάσσω σημαίνει παρέχω προστασία σε κάποιον ή σε κάτι. Και την ύπαρξη αυτού που προστάτευε δεν γνώριζε ο καθ ύλη αρμόδιος ο πρόεδρος του Σταδίου.    Συσκευάζω σημαίνει τοποθετώ κάτι μέσα σ ένα κουτί για την μεταφορά  του ή για την φύλαξη του. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε αμέσως μόλις ο πρόεδρος βρήκε τα μηχανήματα φανερώνει ότι για μια ακόμη φορά ο Λουδοβίκος 14 ψεύδεται ασύστολα     

Αν όλα αυτά τα τηρούσε ο Μιχάλης Τσιχριτζής  θα ήταν ιδανικός πρόεδρος ενώ με στοιχεία έχω αποδείξει  ότι έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας.  Και εδώ το παράδοξο που την προεδρία στον Τσιχριτζή ενώ την έδωσε ο Αλέκος Πνευματικός Και  εγώ αν και με τις κινήσεις του με καταδίκασε παραμένω υποστηριχτής του αφού είναι ο Δήμαρχος πρωταθλητής  κατασκευαστής γηπέδων.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Και ο ευεργετημένος Λουδοβίκος 14 άφησε να βρίζουν τον  Πνευματικό όταν κατάλαβε ότι έχασε την δύναμη του. Κρίμα γιατί δεν έχεις καταλάβει κυρ Αλέκο ΌΤΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΔΕΝ Σ ΈΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ.