Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Θανάση Καραχρήστο : Αν πιστεύεις ότι υπάρχει στην Κορινθία ποδόσφαιρο ας με διαψεύσει κάποιος σ ένα από αυτά που γράφω

Ο Επαναστάτης δεν έχει την πολυτέλεια να θυμάται αλλά να πολεμά για την αλλαγή 


Γράφεις :

"Για καμια ΕΠΣΚ και για καμία Δημοτικη εκλογή όπου και συμμετείχα δεν θα παραβώ τους κανόνες και τις αρχές που έχω αποκομίσει από το οικοδόμημα που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ."

Μα ο Τσιχριτζήςκαι η παρέα του  έχουν καμία  σχέση με τον δικό σου οικοδόμημα που χαρακτηρίζεις Αθλητισμό;

Κύριε Γιώργο γνωρίζεις από το παρελθόν και από την θητεία μου ως ποδοσφαιριστης του ιστορικού σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ποσο άριστη σχέση και εκτίμηση ειχα στο πρόσωπό σου(και 


αντιστρόφως βεβαίως,τουλάχιστον αυτό είχα καταλαβει)και συνεχίζω να έχω.Θελω να επισημάνω το εξής.Ως ποδοσφαιριστης των μικτων ομάδων και με προπονητή τον κορυφαίο για μένα και αείμνηστο Τάκη Μπισμπικη,για πάνω από μια 5ετια γυμναστη ειχα τον Μάκη Μαργετη,με τον οποίο έχω να θυμάμαι ως και σήμερα ΜΟΝΟ τα καλύτερα με άριστη συνεργασία έχοντας περάσει και χαρές και λύπες μαζί. Επισης,στην ομάδα της Κορίνθου παλι μια χρονιά όταν πρωτοπηγα αν θυμάμαι καλά ήταν το 1994,πρόεδρο ειχα τον Μιχάλη Τσιχριτζη,επισης είχαμε άριστη συνεργασία και περάσαμε και λύπες και χαρές.Αναφερω τα πιο πανω για να καταλήξω παντα με σεβασμό στο πρόσωπό σας πως εμένα ο αθλητισμός μου δίδαξε περα απο τρόπους συμπεριφορά και σεβασμό και πολλές φιλίες που κρατούν ανεξητιλες ως και τούτη την ώρα που σας γράφω.Για καμια ΕΠΣΚ και για καμία Δημοτικη εκλογή όπου και συμμετείχα δεν θα παραβώ τους κανόνες και τις αρχές που έχω αποκομίσει απο το οικοδόμημα που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.Ευχαριστω πολυ για την φιλοξενία και ευχομαι ολόψυχα καλες γιορτές με υγεια και καθε καλο στο σπιτικο σας.Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά!

Ο Νικηφόρος απαντά. 

Ποτέ δεν αμφισβήτησα τον Θανάση Καραχρήστο και αυτό αποδεικνύεται από τα γραπτά μου γιατί ο Νικηφόρος ότι υποστηρίζει το γράφει.Γιατί κανένας δεν μπορεί να του πει το παραμικρό. 

Επειδή την περίοδο που υπηρέτησα την αθλητική μου ιδεολογία στην Α Ε Κ δέχτηκα τόνους λάσπης γιατί εκεί τα συμφέροντα είναι τεράστια και πήγα κόντρα. Έφαγα 15 χρόνια φυλακή για ακάλυπτες επιταγές που είχα υπογράψει για λογαριασμό της Α Ε Κ  ως Διευθύνων σύμβουλος και τις άφησε να διαμαρτυρηθούν ο τότε πρόεδρος  Στράτο Γιδόπουλος για να  με τιμωρήσει που δεν έγινα όργανο του. Και αναγκάστηκα να βγάλω βιβλίο για να αποδείξω εγώ ο άσημος πόσες φορές έχω σώσει την Α Ε Κ  Και το βιβλίο μου είναι τετρακόσιες ( 400 )  σελίδες και οι περισσότερες μηνύσιμες  και κανένας δεν τόλμησε  από τους θιγέντες να πουν  ούτε το όνομα τους. Και αναφέρομαι σε προσωπικότητες 

Αυτά για να καταλάβεις προκειμένου να υπερασπιστώ  την αλήθεια  τα βάζω μ όλους που νομίζω ότι με στοιχεία που γράφω προσπαθούν να την εξαφανίσουν. Ποτέ δεν έγραψα ότι ο Γεράσιμος Μαργέτης δεν είναι καλός δάσκαλος του ποδοσφαίρου. Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι η οικογένεια Μαργέτη πάντα είναι δίπλα στο δυνατό είτε αυτός είναι πολιτικός είτε αθλητικός παράγοντας. Πούλησαν εν ζωή  τον Σπύρο Νίκα όταν αυτός έχασε την εξουσία.  Δεν κάνω καμία σύγχυση με τον δάσκαλο  τον αθλητικό αλλά με  τον ρόλο του ηγέτη που θέλει να παίζει η οικογένεια. 

Τώρα για τον Μιχάλη Τσιχριτζή  η άποψη μου  είναι μια και αμετακίνητη  Λόγω σωματικής διάπλασης μισεί το ποδόσφαιρο αφού ως παιδάκι δεν μπόρεσε να το απολαύσει. Και τον κρίνω από το 2004 και μετά γιατί από το χρόνο αυτόν ποδοσφαιρικά τον γνωρίζω. 

Το 2004  με απάτη γίνεται πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος που σημαίνει παραπλανητική πράξη με σκοπό την δυσανάλογη ωφέλεια Και αυτό που υποστηρίζω το έχω αποδείξει με στοιχεία Γιατί ενώ γνώριζε ότι αυτόν που θέλει να προβάλει ως επενδυτή έναν άνθρωπο που δεν έχει μαντήλι να  σκουπίσει τα δάκρυα που προκαλούνται από την φτώχεια του. Και αυτό έγινε και επίσημα γνωστό μετά την θριαμβευτική επικράτηση στις εκλογές του Π Α Σ  Κόρινθος  του Τσιχριτζή όταν πήγε να εξαργυρώσει την επιταγή των 220.000 ευρώ που είχε υπογράψει ο μαϊμού επενδυτής δεν ήταν ακάλυπτη αλλά και άγνωστης τράπεζας. Και αντί να γυρίσει την εντολή πίσω στην γενική συνέλευση  γιατί εξαπατήθηκε κάνει κάτι το χειρότερο. Πλησιάζει τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη που και αυτός ήταν υποψήφιος για την θέση του προέδρου Και τον απέκλεισε γιατί δεν ήταν μέλος. Ο Γρανιτσιώτης όμως για να γίνει πιστευτός στο σώμα είχε καταθέσει στον πρόεδρο της ένωσης Νίκα μια επιταγή 100.000 ευρώ. Με μια υπόσχεση ότι ο Σωτήρης θα είναι ο διάδοχος του πήρε την επιταγή και διοίκησε  Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η υπόσχεση της διαδοχής ποτέ δεν τηρήθηκε.

Τώρα ως πρόεδρος  χάρισε στην κυριολεξία ένα πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας στην ομάδα των Θηβών που στην κυριολεξία  βρομάει  Και την δεύτερη  θέση στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας που και σ αυτό το χάρισμα  προξενεί εμετό από την βρόμα που βγάζει η σαπίλα. από την δωρεά αυτή. Και εδώ αποδέκτη έχει την Ηλιούπολη  γνωστή την εποχή αυτή στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Και ερχόμαστε  στο εικονικό τιμολόγιο που είναι μια πράξη σιχαμερή αλλά  η δικαιολογία από πλευράς Τσιχριτζή  παίρνει Νόμπελ ψέματος. Αλλά και η παραχώρησης της ομάδας στον Παντελή Μπιτούνη  ένα αμούστακο παιδί που είχε δικαστική διαμάχη με την Καλλιθέα για θέματα παραχώρησης της ομάδας. Και αυτό το γνώριζε ο Μιχάλης Τσιχριτζής αλλά ήθελε να απαλλαγή από τον Π Α Σ  γιατί αν έβγαινε στη φόρα το εικονικό δεν θα μπορούσε να εκλεγεί ούτε φαροφύλακας στα Αντί Κύθηρα. Πάντως μέσα στα χαρτιά της ομάδας δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Και ούτε ο Μπεθάνης ο μετέπειτα Σωτήρας ούτε μια κόλλα χαρτί  βρήκε όπως απάντησε σε μια ερώτηση μου. Όλα αυτά τα βρήκα  από πληροφορία που αξιοποίησα. Ως πρόεδρος της ένωσης διέλυσε τα πάντα. Αυτός είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής  ένας ανυπέρβλητος εχθρός του ποδοσφαίρου  που το διοικεί.  

Και ερχόμαστε στον επαναστάτη Γιώργο Τριαντάφυλλο που αν δεν ήταν αυτός μαζί με τον Γιώργο Πετρόπουλο τον Α αντιπρόεδρο και επίσημος υβριστής μου και ο Γιώργος Δούρος  ποτέ δεν θα γινόταν πρόεδρος. ο Μιχάλης Τσιχριτζής. Και αντί να φωνάξει τους δημοσιογράφους  και αφού ζητήσει πρώτα συγνώμη για το λάθος που ακούει στο όνομα Τσιχριτζής  να πει το πρόγραμμα του 

Αυτός  έβαλε τον γραφιά του που είναι ο λιβανιστής των πάντων να γράψει ένα μανιφέστο που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.Γιατί σήμερα είναι ο Τριαντάφυλλος και αύριο μπορεί να είναι αυτός που κατηγορώ. Μ