Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής παραμυθιάζει και σκηνοθετεί γι αυτό αυτοί που σήμερα τον πολεμούν το πίστεψαν και προδόθηκαν.

 Η φτώχεια οδηγεί σε τεχνάσματα που ο  Μιχάλης Τσιχριτζής  η Λουδοβίκος 14 ή εικονικός ή χαρίζει τίτλους είναι αδιαφιλονίκητος μάστορας  που όλα αυτά  τα κατασκευάζει Γι αυτό  πρέπει εσύ παράγοντα να τον αποβάλλεις. από τον χώρο του ποδοσφαίρου  για να μη τον διαλύει γελοιοποιώντας τον. 



Καλοκαίρι του 2004 η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και έχουμε σημάδια διάλυσης. Δέχτηκα στο σπίτι μου την επίσκεψη ενός νέου ανθρώπου που αν και μου ήταν άγνωστος μου ενέπνεε μια καθαρότητα που ομολογώ ότι  με εντυπωσίασε 


Μου είπε ότι ονομάζεται Σωτήρης Γρανιτσιώτης και είναι από το Μπολάτι  και με παρεκάλεσε να τον εξυπηρετήσω λέγοντας    "Θέλω να με συνοδεύσεις να πάμε στον πρόεδρο της ένωσης που θα του δώσω μια επιταγή 100.000 ευρώ για τα πρώτα έξοδα της ομάδας αν εκλεγώ πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος που θα βάλω υποψηφιότητα." 
Πήγαμε και μας δέχτηκε ο αείμνηστος πρόεδρος που είδε με συμπάθεια την κίνηση αυτή του υποψήφιου Γρανιτσιώτη. Αλλά του είπε ότι αυτό μπορώ να το βεβαιώσω  ότι ήρθες αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την επιταγή σου γιατί αυτό δεν προβλέπεται από καμία διαδικασία. Η συνέχεια είναι γνωστή και την έχω γράψει όχι μια αλλά πολλές φορές.
 Ο Τσιχριτζής δεν άφησε να προχωρήσει η διαδικασία της υποψηφιότητας του Γρανιτσιώτη γιατί δεν ήταν μέλος του ιστορικού συλλόγου. Ξέχασε σκόπιμα ότι ούτε και\
άλλοι επιφανείς που διοίκησαν την ομάδα στην αρχή δεν είχαν την ιδιότητα του μέλους. Αλλά και ως νομικός γνωρίζει ότι το κυρίαρχο σώμα είναι η γενική συνέλευση που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. 
Δεν  έκανε όμως τίποτα΄απ όλα αυτά  ο μαέστρος των τεχνασμάτων ο Βασιλέας Ήλιος που χρησιμοποιεί την δύναμη του εκλεγμένου προέδρου και παρανομεί χωρίς πουθενά να λογοδοτεί αφού δεν έχει λόγω του εκλογικού συστήματος αντιπολίτευση, 
Γιατί ο Γρανιτσιώτης δεν είχε τα τυπικά προσόντα το γνώριζε αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα να τον νομιμοποιήσει  γιατί γνώριζε ότι αυτόν που παρουσίασε ως επενδυτή δεν είχε μονόλεπτο. Και όταν αποδείχτηκε η απάτη του με την ανύπαρκτη επιταγή  αντί να γυρίσει πίσω την εντολή στη συνέλευση έκανε κάτι το σατανικό. 
 Γνώριζε ότι υπήρχαν τα 100. 000 ευρώ. του ανίκανου να πάρει στα χέρια του την ομάδα γιατί δεν ήταν μέλος Αλλά θα μπορούσε να τα δώσει στον Μιχάλη με την υπόσχεση ότι θα είναι ο διάδοχος του . Και εκμεταλλευόμενος την αγάπη που έχει ο Γρανιτσιώτης προς την ομάδα ενώ του πήρε τα 100.000 ευρώ την υπόσχεση που έχει δώσει και σ άλλους δεν τήρησε. Χρησιμοποίησε  όμως την ομάδα για να υλοποιήσει τα σκηνοθετημένα σχέδια του με την βοήθεια όλων των συνεργατών του Με πρωταγωνιστή τον τότε προπονητή Παναγιώτη Τζαναράρα που ενώ είχε τον Π Α Σ πρώτο στη βαθμολογία  και με διαφορά από την δεύτερη Θήβα τον έδιωξε. Και αυτός που χωρίς λόγο είναι λαλίστατος στην προκειμένη περίπτωση δεν είπε λέξη. 
 Για την σιωπή του αυτή μετά από μερικά χρόνια τον βράβευσε ο μεγάλος σκηνοθέτης της οδού Νοταρά 48 που διοικεί με τα διάφορα τεχνάσματα. και πετυχαίνει του σκοπού του αφού είναι  έξυπνος Τριπολιτσιώτης και τους δουλεύει όλους και όταν τους ξεζουμίσει τους πετά σαν χρησιμοποιημένη λεμονόκουπα. 
Δεν θέλω να γράψω ονόματα αλλά αν υποχρεωθώ θα το κάνω. και τα οποία αγανακτισμένα 
φεύγουν από τον χώρο του ποδοσφαίρου και μένουν οι Τσιχρητζήδες που οδηγούν το ποδόσφαιρο μας σε πλήρη διάλυση μια και το χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος. Και γνωρίζω την σημασία των λέξεων Γι αυτό είμαι εδώ να πολεμώ τον Μιχάλη Τσιχριτζή  και να τον χαρακτηρίζω λόγω σωματικής διάπλασης εχθρό του ποσοσφαίρου που το χρησιμοποιεί  για δικό του συμφέρον και όχι του αθλήματος. Και για να φτάσει εκεί τον ύμνησαν δημοσιογραφικοί κονδυλοφόροι που τώρα βρίσκονται ομοτράπεζοι του επαναστάτη Γιώργο Τριαντάφυλλο που κάποτε και οι δυο ήταν υμνητές του Μιχάλη Τσιχριτζή. Μα αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε
Τώρα θα ήθελα να μου έλεγε ένας από αυτούς που έχουν ενθουσιαστεί με την αλλαγή που προσδοκούν  οι,άνθρωποι της να την φέρουν πως  θα πολεμήσουν τον Μιχάλη Τσιχριτζή  που στα σκηνοθετημένα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει δεύτερος. 
Να σε πιάσει το Σ Δ Ο Ε  με εικονικό τιμολόγιο και η πολιτεία να σε διορίσει μέλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς  και εσύ να είσαι δικηγόρος της Κορίνθου  είναι να μη μπορεί η φαντασία σου να φτάσει στη παντοδυναμία του Λουδοβίκου 14.                 Με καταδίκασαν με οκτώ μήνες φυλακή όλοι αυτοί οι στυλοβάτες του κατεστημένου της Κορινθίας και είμαι υπερήφανος  γιατί εγώ δικαιώθηκα και αυτοί που πρωτοστάτησαν χωρίς να φαίνονται προδόθηκαν Ομολογώ τώρα που είναι χωρίς εξουσία τους λυπάμαι. Βέβαια αυτό δεν αφορά τον Τσιχριτζή που αφού τους χρησιμοποίησε του πούλησε όπως το συνηθίζει.