Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Υπουργέ του Αθλητισμού στην Κορινθία ΄έχει καταργηθεί το απόρρητο των εκλογών στην ένωση ποδοσφαίρου βάσει καταστατικού.

 Οι εκλογές στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας βάσει του καταστατικού δεν είναι απόρρητες


"... οι εκλογές της ένωσης του 2013 απέδειξαν το βάσιμο των ισχυρισμών μου


Άρθρο 21 :


Καθορισμός των Αντιπροσώπων 

 

1. Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη Γ.Σ. δια αντιπρόσωπου του.

 

2. Ο τακτικός αντιπρόσωπος μαζί με τον αναπληρωματικό του ορίζονται με  απόφαση του Δ.Σ. των σωματείων, πρέπει δε να είναι μέλος του εκπροσωπουμένου σωματείου, δύναται δε ως τοιούτος να ορισθεί και μέλος του Δ.Σ.αυτού.

 

3. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ. Κορινθίας το αργότερο προ τριών ημερών μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευομένου  σωματείου – μέλους.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Στις εκλογές του 2009 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας είχα ζητήσει από τον υποψήφιο Μιχάλη Τσιχριτζή να καταργήσει αν εκλεγεί τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα πληρεξούσια Και στη μικρή αίθουσα που βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο μου το βεβαίωσε. 
Και όχι μόνο δεν βελτίωσε τίποτα αντίθετα τα χρησιμοποίησε κατά τρόπο προκλητικό στις εκλογές της ένωσης του 2013. Γιατί αν και υπήρχε η προδοσία από την κορυφή του ψηφοδελτίου που υποστήριζα δεν κατόρθωσε να νικήσει ο Λουδοβίκος 14 και με τα διάφορα τεχνάσματα που χρησιμοποίησαν οι παρατάξεις ισοψήφησαν  Και η καταμέτρησης των ψηφοδελτίων να γίνουν όχι κάποιο γραφείο άλλα στην μεγάλη αίθουσα του εργατικού κέντρου. Και πρόεδρος της εφορευτικής  να είναι πρωτοδίκης που δεν έχει καμία δικαιολογία για την διαδικασία που ακολούθησε.   Στις επαναληπτικές εκλογές ο βιομήχανος συκοφάντης Μουρούτσος διέταξε το Δ Σ του Αγιονορίου να συνεδριάσει και να ορίσουν την αφεντιά του εκπρόσωπο γιατί ο άλλος έκανε νερά. 
Ενώ το σωστό θα ήταν να μη γνωρίζει κανένας ποιος θα είναι αυτός που θα ψηφίσει. εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου   Ενώ με το αντίθετο καταργείται το απόρρητο. Και η περίπτωση  Μουρούτσου δείχνει πως μας δουλεύουν οι αστείοι Γιατί κανένας δεν μπόρεσε να μας δικαιολογήσει  γιατί ο εκπρόσωπος του σωματίου νομιμοποιείται αν στην ένωση γνωρίζουν ποιος θα ψηφίσει από τον Μαψό ή από το Πετρί. 
Ξυπνάτε Κορίνθιοι ένας Τριπολιτσιώτης σας δουλεύει τόσο χοντρά που ξύπνησε ακόμα και ο Πετρόπουλος ο πρώτος αντιπρόεδρος του που το έβαλε στα πόδια χωρίς να το πει σε κανέναν Ακόμα και οι υβριστές ντρέπονται που πίστεψαν στο Λουδοβίκο 14.