Νικηφόρος :Δεν κολακεύω κανένα γιατί ακολουθώ τα λόγια του  Αντισθένη "Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες "



Την ύπαρξη συμφωνίας για την πώληση του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ Βόλος σε ισπανικό fund γνωστοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος!


Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Βόλου σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει υπογραφεί και προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα ο Μπέος εμφανίστηκε σε εκπομπή του «Astra TV» και έκανε γνωστό πως η ομάδα πωλήθηκε σε ισπανικό fund και έχει ήδη δοθεί προκαταβολή.

Όπως τόνισε, απομένει μόνο ο οικονομικός έλεγχος από τους αγοραστές για να ολοκληρωθεί το deal, ενώ οι Ισπανοί θα δημιουργήσουν και σύγχρονο αθλητικό κέντρο! Ο δήμαρχος υπογράμμισε επίσης ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της θεσσαλικής ομάδας έχουν μεγαλόπνοο σχέδιο και σκοπεύουν να επενδύσουν γενικά στην περιοχή του Βόλου, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα παραδίδεται καθαρή από χρέη.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Την φωτογραφία αυτή την έβγαλα έξω από το Εφετείο Αθηνών όταν δικαζόταν ο Μπέος  και την δημοσίευσα αμέσως για να δηλώσω ότι παραμένω φίλος του. αν και ορισμένοι  Λουτρακιότες προσπάθησαν  να αποδείξουν το αντίθετο Και έφαγαν πόρτα. 


Κράτησε τον Πανιώνιο ψηλά όταν οι διάδοχοι του το εξαφάνισαν Υπήρξα συνεργάτης του όταν ήταν πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Νέας Σμύρνης και θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή που τον βοήθησα να δημιουργήσει από την αρχή τον Πανιώνιο. Γιατί όταν πήγα στο γήπεδο αυτό μέσα στα αποδυτήρια ζούσε μια οικογένεια που η μάνα ήταν κατάκοιτη. Δεν υπήρχε φωτισμός για να γίνονται νυχτερινοί αγώνες γιατί είχε καεί το καλώδιο που έδινε το ρεύμα. Και για να φτιαχτεί η βλάβη η δαπάνη ήταν τεράστια.  Περίπου τα 100 εκατομμύρια. Και οι εξέδρες σε αθλία κατάσταση και μάλιστα την μία την είχε κλείσει η αστυνομία 

Και μέσα σε χρόνο ρεκόρ το παιδί του Μπάρμπα Νικόλα χωρίς τίτλους εφοπλιστικούς αλλά περίσσια αγάπη προς την ομάδα των ονείρων του έκανε τεράστιο έργο. Και νομίζω ότι τον βοήθησα πολύ. Και στον Πανιώνιο πηγαίνω με το κεφάλι ψηλά και όχι δεν τολμώ να πατήσω όπως έγραψες Γιάννη Λάμπρου ( δημοσίευμα στην εφημερίδα Σήμερα 5-6-2005 προκαλώ τον κ. Σκούρτη να δηλώσει πόσο καιρό έχει να πάει στην  Ε Κ και όταν πήγε για τον Ξύδη στον Πανιώνιο πόσα τετραγωνικά μακριά κρύφτηκε )   που τότε υποστήριζες αυτούς που διοίκησαν το ιστορικό Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον οδήγησαν στη διάλυση και αν δεν βρισκόταν ένας δεύτερος Μπέος ο Γιώργος Δέδες  σήμερα η ομάδα αυτή η ιστορική θα ήταν μια ανάμνηση. Στο ποδόσφαιρο έχω κάνει έργο και το έχω γράψει στο βιβλίου μου Μαρτυρίες που δεν τόλμησε κανένας να διαψεύσει ένα και.

Αν   σε κρατήσει ο επαναστάτης Τριαντάφυλλος ινστρούχτορα η αποτυχία του είναι βεβαία. Να γιατί παρουσιάζω τι έχεις κάνει σε βάρος μου.  Και δεν είμαι ο μοναδικός στόχος σου αλλά εδώ έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος Νομίζεις ότι σε υπολογίζω όπως οι άλλοι Μα εγώ παραθέτω στοιχεία ενώ εσύ θλιβερέ  Γιάννη ποιητικές αρλούμπες. Κάποτε έκανα το μεγάλο λάθος να σε βοηθήσω δημοσιογραφικά και με πλήρωσες χαρακτηρίζοντας  με  τρελό όπως ο Χίτλερ.Και είχες δίκιο γιατί μόνο ένας τρελός θα βοηθούσε σ ένα. που όλους τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα αυτό της αχαριστίας. Όταν έρχεται στο Λουτράκι ο Μπέος με μένα θα πάει στη ταβέρνα για φαγητό.  Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έχω ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Εσύ αλήθεια ποιο το ποδοσφαιρικό σου έργο για να έχεις το δικαίωμα για να κρίνεις.