Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Γιώργο Τριαντάφυλλε το παραμύθι σου δεν έχει δράκο και γι αυτό θα το πολεμήσω.

 Η μεγαλύτερη δυσφημιστική υποστήριξη του Μιχάλη Τσιχριτζή. 



Από μια συνέντευξη που κατά την γνώμη μου δεν υπηρέτησε την δημοσιογραφία γιατί ο επαγγελματίας δημοσιογράφος Θύμιος Τσαρμπός έδωσε το δικαίωμα να κάνει μαθήματα για το ερασιτεχνικό 

ποδόσφαιρο σε κάποιο παράσιτο του.  . Αυτό για μένα σημαίνει πένθος μεγάλης Παρασκευής  και τίποτα άλλο . Και αυτό που γράφω είμαι υποχρεωμένος να το αποδείξω. Όταν κάνεις τον κριτή των πάντων δεν μπορεί να αιωρείται σε βάρος σου η κατηγορία του Αρκάδιου Βαζέχα . Και μάλιστα  μετά την συνέντευξη και τις πύρινες λέξεις που βγήκαν από το στόμα του ποδοσφαιριστή με το βαρύ όνομα ο κ. Γ@Μ@Ω δήλωσε ότι θα του κάνει μήνυση γιατί η αχαριστία πρέπει να τιμωρείται. Βέβαια δεν τόλμησε να κάνει την μήνυση γιατί ότι είπε ο Αρκάδιος ήταν αλήθεια. Μετά από αυτό τα φιάσκο ο κ. Γ@Μ@Ω δεν είχε θέση στο ποδόσφαιρο. 
Και αντί η ένωσης να τον ελέγξει του έδωσε ένα πρωτάθλημα που εδώ ο Μιχάλης Τσιχριτζής ακόμα και τηλεοπτικό μηδενισμό πέτυχε  αφού τον σκηνοθέτησε σαν ένας καινούργιος Μανούσος Μανουσάκης . Αλλά βρήκε τον άσχετο με το ποδόσφαιρο Δημήτρη Μπινιάρη που με προπονητή τον Σταύρο Μπινιάρη παρουσίασαν μια ομάδα που έπαιξε  ποδόσφαιρο αξιώσεων Και εδώ είναι το έγκλημα που διέπραξε ο Μιχάλης Τσιχριτζής Κλόνισε σε γνώση του οικονομικά τον πρόεδρο Μπινιάρη που αν  άφηνε   την ομάδα αυτή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της  τρίτης κατηγορίας θα το κατακτούσε. Ενώ η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος  που μετά από αχαρακτήριστες ασχημίες το κατέκτησε και προάχθηκε στην τρίτη εθνική ηττήθηκε και από τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα Απόλλωνα Ερέτριας γελοιοποιώντας το ποδόσφαιρο της Κορινθίας.
Αλλά και όταν επέτρεψε πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα η πειθαρχική επιτροπή  της ένωσης αυτό γελοιοποιήθηκε 

Γιώργο Τριαντάφυλλε 

Μπορεί αυτά να τα σχολιάσει  ο Θανάσης Καραχρήστος  που ο γραφιάς σου γράφει 

¨Ο Θανάσης Καραχρήστος έχει δώσει δείγματα γραφής, για το ήθος και την προσφορά του και αποτελεί εγγύηση για την πορεία μας.
Τον καλωσορίζουμε στην προσπάθειά μας και δυνατότεροι από ποτέ συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου.
Συνταξιδιώτες στο ίδιο όνειρο, προχωράμε για την νίκη!

Μα ο νέος στρατιώτης - μαχητής είναι φίλος του κ. Γ@Μ@Ω που ανοιχτά υποστηρίζει τον Τσιχριτζή. Τον προκαλώ να δηλώσει αν συμφωνεί μ αυτά που γράφω. Και γιατί γράφει εκθέσεις ιδεών ο γραφιάς σας και δεν σχολιάζει αυτά που είπε ο κ. Γ@Μ@Ω ή μήπως δεν θέλει να εκτεθεί.
Μάλλον είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά θα σχολιαστούν μετά τις εκλογές. όταν το όνειρο θα σταματήσει να σας οδηγεί προς την νίκη. Μα ο γραφιάς υπήρξε και υμνητής όλων αυτών που πρέπει να δώσετε μάχη για την νίκη. Αλλά τι σας τα γράφω όλα αυτά αφού εσύ τα γνωρίζεις καλά αφού ήσουνα ηγετικό στέλεχος του Μιχάλη Τσιχριτζή Και γι αυτό η εκθέσεις συνεχίζονται για τους αφελείς που εγώ δεν είμαι.