Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Από τους Δούρειους Ίππους ποιος θα μας γλυτώσει; Αφού οι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν να διαβάσουν αυτά που καταγγέλλω!!!

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή 



"Και πολλά μέλλει να μάθεις αν το Ασήμαντο εμβαθύνεις "

Χειροκροτώ την επιστράτευση ονομάτων που θα διοικήσουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που σήμερα έχει διαλυθεί και εμείς επιμένουμε ότι υπάρχει. Για να νικηθεί ο πρώτος εχθρός του ποδοσφαίρου Μιχάλης Τσιχριτζής δεν χρειάζονται προσωπικότητες αλλά και πιστοί που δεν θα προδώσουν τον αγώνα. Γιατί ο Λουδοβίκος 14 στην χρησιμοποίηση Δούρειων Ίππων έχει βασιστεί  για να κατακτήσει πολλά Όσκαρ σκηνοθεσίας. 


Και ενώ οι εκλογές του 2013 ήταν σίγουρες με την ακύρωση τριών ψηφοδελτίων της παράταξης που φαινομενικά ήταν απέναντι στον κ. Μιχάλη  που μετά το εικονικό τιμολόγιο έπρεπε να αναγκαστεί να εξαφανιστεί από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο  Αντίθετα η επίσημη πολιτεία δεν έδωσε συνέχεια αφού τα έγγραφα που αφορούσαν το τεράστιο αυτό θέμα είχαν εξαφανιστεί και όταν τα βρήκα και τα δημοσίευσα είχε ξεθυμάνει το όλο θέμα Οι εκλογές  αυτές της ένωσης απέδειξαν ότι τίποτα δεν υπάρχει. Ο αρχηγός του ψηφοδελτίου Παναγιώτης Λαμπρινός αθώωσε με μια δήλωση του τον μηνυτή μου και στην δίκη που έγινε στο Ναύπλιο από μάρτυρας υπεράσπισης έγινε κατηγορίας Έπαθλο Τον έκανε ο Αλέκος Πνευματικός Αντιδήμαρχο του Δήμου Κορινθίων. Δεν γνώριζε ο τότε Δήμαρχος όταν κάνεις την αρχή στην προδοσία δεν υπάρχει τέλος Εγώ δήμαρχε ζημιώθηκα με 3.500 ευρώ ενώ εσύ  έχασες την Δημαρχία. Και ο έτερος Καππαδόκης Γιώργος Μουρούτσος που είναι ένας δειλός συκοφάντης και αυτός βοήθησε στην εκλογή του Τσιχριτζή. Και αυτός έφυγε από κοντά σου Δήμαρχε Πνευματικέ. Ο Θάνος Πισιμίσης που το ενώ το έπαιξε αντιστασιακός έβγαλε τον συμπολίτη του Τριπολιτσιώτη πρόεδρο της ένωσης  από την μια και από την άλλη σάρωσε πολιτικούς και αθλητικούς τίτλους Το ίδιο ρόλο έπαιξε και η οικογένεια Μαργέτη. 

Και στις εκλογές του 2017 είχαμε προδοσία από τον συν αρχηγό ...


... Φάνη Σιτέ που έγινε αθλητικός δικαστής του Τσιχριτζή  . Και ο Λουδοβίκος 14 σάρωσε αφού στα 57 σωματεία που ψήφισαν πήρε τα 38 ενώ ο προδομένος γιατρός Στάθης Γκουρβέλος 19 τους μισούς  Προσωπικά πιστεύω  ότι νικητής είναι ο γιατρός που κράτησε τόσα σωματεία μετά από προδοσία.  

Να γιατί γράφω τα έργα και τις ημέρες του Μιχάλη Τσιχριτζή και δεν προβάλω κανέναν γιατί σηκώνω τα χέρια ψηλά αφού δεν μπορώ να υπολογίσω τους Δούρειους Ίππους που ενώ ήταν ένας εδώ στην Κορινθία μέτρημα δεν έχουν.