Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Χώρισαν οι Βανδή --Νικολαϊδης μετά 18 χρόνια γάμου

 

Η αγάπη όταν γίνει στοργή δεν έχει φινάλε γράφει η μεγάλη στιχουργός Σώτια Τσώτου  Η λάμψης όμως δεν αφήνει να γίνει στοργή 


Διαβάζω 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι πλέον μαζί. Οι δυό τους μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής και έγγαμου βίου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.



Σήμερα το πρωί λοιπόν, ο Γιώργος Αρσενάκος, μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας, έδωσε στη δημοσιότητα την κοινή δήλωση των Βανδή – Νικολαΐδη με την οποία ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι’ αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους.

Η ανακοίνωση:
«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Τότε που γνωρίστηκαν η λάμψης του Ντέμη τα σκέπαζε όλα. Και ακολούθησε η Βανδή τον άνδρα της ακόμα και στην Ισπανία.  Οι ποδοσφαιριστές σύζυγοι δεν έχουν καταλάβει όταν γνωρίσουν μια τραγουδίστρια η λάμψη τους σκεπάζει όλα τα μειονεκτήματα τους και ανεβάζει την τραγουδίστρια. Με την πάροδο του χρόνου και επειδή η τραγουδίστρια είναι καλή ανεβαίνει. Και φτάνει κάποτε σε κάποιο σημείο και διαπιστώνει ότι ανεβαίνει μόνη της γιατί η λάμψης του ποδοσφαιριστή με την πάροδο του χρόνου έχει χαθεί γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής λόγω ηλικίας. Και τότε βγαίνουν όλα τα μειονεκτήματα του που σκέπαζε η λάμψης. Που έχει μείνει όμως και έχει βοηθήσει την προικισμένη τραγουδίστρια. Και πάντα ο ποδοσφαιριστής είναι ο καταδικασμένος Και επειδή έτυχε να γνωρίζω  τον Νικολαΐδη νομίζω ότι ο γάμος του με την Βανδή έσπασε ρεκόρ διάρκειας. Ατή είναι η αλήθεια  ωμή χωρίς περιτυλίγματα  γιατί υπάρχουν παραδείγματα που θεμελιώνουν την άποψη μου