Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Η πειθαρχικές ποινές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας επιβάλλονται με εντολές και όχι βάσει των κανονισμών

 Διοικητικός απολογισμός της Ένωσης 2019




Η Πειθαρχική επιτροπή λειτούργησε και έβγαλε αποφάσεις για παραπτώματα

ποδοσφαιριστών, παραγόντων και σωματείων έως και την διακοπή του πρωταθλήματος.



Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Αθ. στο Φ/Α  της 30.12.2019 στον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, και την έγγραφη απολογία του Σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του εκπροσώπου του Σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ., και επιβάλλεται 1. Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7). 2. Χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 11.1.20 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.). Το Σωματείο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή της παρούσης. (άρθρο 11 παρ. 7 του Π.Κ.)-

Για τον αγώνα αυτόν ο πρόεδρος και προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω (έτσι μου συστήθηκε )τον διαιτητή του εν λόγω αγώνα χαρακτήρισε αδελφή και έδωσε εντολή στην επιτροπή ορισμού να μη τον ορίσει σ αγώνα της ομάδας του. Η Πειθαρχική επιτροπή αυτό το νομικό μπουμπούκι δεν κάλεσε ούτε σε απολογία τον υβριστή αν και ο κανονισμός προβλέπει ότι η επιτροπή μπορεί να καλέσει σε απολογία ακόμα και με δημοσιεύματα Και υπάρχει και δεδικασμένο με την περίπτωση του προπονητή Νίκο Πίλιουρα που έκανε κριτική σε διαιτητή και τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά. Το επιχείρημα που επικαλούνται κάποιοι ηλίθιοι ότι δεν ήταν αυτό γραμμένο στο φύλλο του Διαιτητή ή στην έκθεσή του την συμπληρωματική. Επικαλούνται δε και την έκθεση του παρατηρητή που δεν γράφει τίποτα. Που να φανταστούν ότι υπάρχει ο Νικηφόρος που όλα υτά τα έχει σπουδάσει Ο Διαιτητής εγκατέλειψε την διαιτησία. 

Και ερχόμαστε στον πρόεδρο των διαιτητών που είναι δούλος των παραγόντων και του κάνω μια απλή ερώτηση. Στο πόστο αυτό που βρίσκεσαι τι ρόλο έχεις Να λιβανίζεις τον Τσιχριτζή και να αφήνεις ακάλυπτους τους συναδέλφους σου;Επειδή κανένας δεν τολμά νου πει αυτό επειδή φοβάται σου το λέω εγώ να ξεκουμπιστείς από πρόεδρος των διαιτητών που τους εκθέτεις.