Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Τα κτήνη πεθαίνουν για τα παιδιά τους ενώ τα ανθρώπινα κτήνη ασελγούν επάνω τους.

Ραγδαίες εξελίξεις με τη 19χρονη από την Ηλιούπολη

Ραγδαίες εξελίξεις με τη 19χρονη από την Ηλιούπολη
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εφιάλτη της 19χρονης από την Ηλιούπολη. Ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Πληθαίνουν διαρκώς οι αποκαλύψεις από τον «Γολγοθά» που ζούσε η 19χρονη στην Ηλιούπολη, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.


Εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, που πήραν τον δρόμο για τις φυλακές, περιγράφεται και η σύλληψη ενός 32χρονου από τον Άγιο Δομίνικο, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί και έρευνα στο σπίτι του όπου μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν:

- ιδιόχειρο σημείωμα του οποίο η τελευταία πρόταση είναι «Ρ.Ι.Μ.Ρ. LATINO»,

- σε άδειο πακέτο τσιγάρων υπήρχε απόκομμα χαρτιού στο οποίο αναγράφονταν χειρόγραφα νούμερα τηλεφωνικών συνδέσεων-ονομάτων.

Ο 32χρονος Β.Γ. οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών σήμερα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: διακίνηση ναρκωτικών με την μορφή αγοράς και κατοχής με τοξικομανούς, εμπορία ανθρώπων στρεφόμενη κατά ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, μαστροπεία με τη μορφή την εξώθησης σε πορνεία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και παραπέμθηκε στην κύρια ανάκριση.

Όλος ο εφιάλτης που έζησε η 19χρονη κοπέλα, περιγράφεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.:

Το χρονικό

Εκείνο το πρωί του περασμένου Σαββάτου, έγινε το βήμα της 19χρονης προς την ελευθερία.

Η 19χρονη κατάφερε και βγήκε από το σπίτι-κολαστήριο της Ηλιούπολης και αναζήτησε βοήθεια σε καφετέρια. Τα σημάδια στο πρόσωπο, αποκάλυπταν τον εφιάλτη που ζούσε. Σε μια εργαζόμενη ανέφερε πως ο σύντροφος της την χτυπάει και την εκδίδει παρά την θέληση της.

Στο σημείο έσπευσαν αστνυομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νοτιοανατολικής αττικής εκεί όπου βρήκαν την 19χρονη μαζί με την κοπέλα που εργαζόταν στην καφετέρια.

Η ίδια μίλησε στους αστυνομικούς λέγοντας πως ο σύντροφος της που ήταν και συνάδελφος του, με τον οποίο συζούσε τον τελευταίο μήνα , την ανάγκαζε να εκδίδεται με αγνώστους σε διάφορα ξενοδοχεία . Όταν εκείνη του είπε ότι δεν θέλει εκείνος άρχισε να την χτυπάει σε όλο της το σώμα απειλώντας την παράλληλα με το όπλο του.

Ένα όπλο που όπως είπε κατείχε παράνομα καθώς το νόμιμο το είχε στην υπηρεσία του ενώ ο ίδιος πουλούσε και ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αστυνομικό να κινείται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου και τον προσήγαγαν στο τμήμα ασφαλείας της Ηλιούπολης (όπως και την μητέρα της 19χρονης).

Ο διοικητής του τμήματος τηλεφώνησε στο τμήμα των έσωτερικών υποθέσεων και κλιμάκιο των "αδιάφθορων" έφτασε στο τμήμα όπου είχε οδηγηθεί από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και τον προσήγαγαν στην υπηρεσία.

Η 19χρονη έφτασε και εκείνη στις εσωτερικές υποθέσεις και εξετάστηκε παρουσία της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. Στην έκθεση της διενέργειας ψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης αναγράφεται πως η 19χρονη «δεν εμφάνισε κάποια διαταραχή στο περιεχόμενο ή στη δομή της σκέψης της, δεν παρατηρήθηκε κάποιο έλλειμμα στη νόηση και δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στην οργάνωση, στη συγκέντρωση, στην προσοχή και στην αντίληψη».

  • Η «ροζ» ιστοσελίδα

Όπως κατήγγειλε η 19χρονη ο αστυνομικός της πρότεινε να εργαστεί σε ιστοσελίδα στην οποία έκλειναν ερωτικά ραντεβού με κοπέλες. Όταν αρνήθηκε η κοπέλα, εκείνος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και ότι θα έκανε κακό στην οικογένεια της με αποτέλεσμα τελικά να δεχθεί.

Στη «ροζ» ιστοσελίδα ήταν ανηρτημένες διάφορες φωτογραφίες από γυμνές γυναίκες. Αν και είχε «κατέβει» από το διαδίκτυο, μετά από μικρό χρονικό διάστημα, στο προφίλ της ιστοσελίδας στο facebook εντοπίστηκαν φωτογραφίες γυναικών με εσώρουχα, χωρίς να φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπο τους.

Σε ένα από τα βίντεο που είχαν αναρτηθεί φαίνεται το σώμα γυναίκας που προσομοίαζε σε αυτό της 19χρονης, χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε αυτό το βίντεο βρισκόταν πάνω σε μία μηχανή, η οποία όπως προέκυψε ήταν μηχανή ιδιοκτησίας του αστυνομικού.

  • Το προφίλ της 19χρονης στην ιστοσελίδα

Την ιστοσελίδα διαχειριζόταν ο αστυνομικός μαζί με τον Λ.Ι.

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα η 19χρονη εμφανιζόταν ως "Ιωάννα Ι." από την Κύπρο, 19 ετών.

Στο σπίτι του, όπως αποκάλυψε η 19χρονη, δεχόταν κοπέλες που εργάζονταν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα καθώς και ακόμα έναν κατηγορούμενο στην υπόθεση, με το όνομα Μάξιμος, ο οποίος τους πουλούσε κοκαΐνη. Όταν εκείνη αρνιόταν να κάνει χρήση ναρκωτικών εκείνος την χτυπούσε και την βίαζε, απειλώντας την ότι θα την σκότωνε.

  • Τα ερωτικά ραντεβού

Η 19χρονη περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν τα ραντεβού με κάθε υποψήφιο «πελάτη», το οποίο κόστιζε 150 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος με το όνομα «Γιάννης» την έπαιρνε από το σπίτι, την οδηγούσε στο σημείο που είχε κλειστεί το ραντεβού και αφού ολοκληρωνόταν η συνάντηση την επέστρεφε στο σπίτι. Μάλιστα σε καθημερινή βάση τα «ραντεβού» ανέρχονταν σε 3 με 4.

Τα χρήματα, σύμφωνα με την καταγγελία της, τα παρέδιδε στον συνοδό της ο οποίος με την σειρά του τα έδινε στον αστυνομικό. Το κορίτσι, όπως υποστήριξε, είχε πάρει χρήματα στα χέρια της μόνο μετά τα πρώτα δύο ραντεβού, από 50 ευρώ, συνολικά δηλαδή 100 ευρώ.

  • Την εξέδιδαν και στο παρελθόν

Όπως αποκάλυψε δύο χρόνια πριν ο κατηγορούμενος από τον Άγιο Δομίνικο, της έκλινε ερωτικά ραντεβού με φίλους του. Το κάθε ραντεβού κόστιζε 70 ευρώ, χρήματα τα οποία έπαιρνε εκείνος.

  • Πάνω από 30 φορές τη βίασε ο πατέρας της

Η ίδια έπεσε θύμα βιασμού πρώτη φορά στα 11 της χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα. Στην σοκαριστική της περιγραφή έδωσε τις λεπτομέρειες για την πρώτη φορά που ασέλγησε σε βάρος της, όταν ήταν στο μπάνιο.

«Η μητέρα και ο αδερφός μου έλειπαν από το σπίτι. Βρισκόμουν στο μπάνιο. Μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να ασελγεί πάνω μου. Στη συνέχεια με μετέφερε στο κρεβάτι και με βίασε. Τελευταία φορά με βίασε όταν ήμουν 17χρονών, πριν από τα γενέθλιά μου. Όσες φορές προέβη σε αυτές τις πράξεις, πάνω από 30 φορές περίπου, δεν ήταν κανείς άλλος στο σπίτι μας. Η μητέρα και ο αδερφός μου δεν γνώριζαν κάτι».

Στην κατάθεση της η μητέρα της 19χρονης υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα της.

Η κατάθεση της μητέρας της 19χρονης: «Η κόρη μου με τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα της, ειδικά από την ηλικία των 16 ετών και έπειτα, οπότε και οι καυγάδες τους ήταν καθημερινοί. Όταν η κόρη μου έφυγε από το σπίτι, πριν περίπου από ένα μήνα, μου έλεγε να μην αποκαλύψω στον πατέρα της που μένει και δεν ήθελε να τον δει».

Όσον αφορά τη σχέση της κόρης της με τον αστυνομικό, υποστήριξε ότι δεν ήξερε αν η κόρη της περνάει καλά. Την ημέρα που συνελήφθη ο ίδιος, της είχε τηλεφωνήσει και είχε πάει στο σπίτι - κολαστήριο της Ηλιούπολης και τότε της αποκάλυψε ότι την είχε χτυπήσει ρίχνοντας της ένα χαστούκι.