Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Νίκος Γκούμας ένας καλός ποδοσφαιριστής που ακόμα δεν βρήκε τον δρόμο του

 Μια μεταγραφή πολύ καλή αρκεί να την αξιοποίηση  ο προπονητής Νούλας. 



Μου στάλθηκε  από την ομάδα του Α Ο Λουτρακίου  ( και είναι η μοναδική που με ενημερώνει και δεν πιστεύω να την βάλει η Νοταρά 48 στην μαύρη λίστα ) μια μεταγραφή την οποία και δημοσιεύω για να την σχολιάσω.

«Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γκούμα.



Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο στην θέση του κεντρικού αμυντικού όσο και του αμυντικού χαφ. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ισθμιακού, στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα Αστέρια Κορίνθου, επέστρεψε στον Ισθμιακό και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, στην ομάδα Κ 19 και αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Το γήπεδο του Ισθμιακού και αυτό της Ξυλοκέριζας προσωπικά τα θεωρώ τα στολίδια του νομού μας. Μόνο που αυτό της Ξυλοκέριζας απέχει πολύ από το σπίτι μου και πηγαίνω όταν θέλω να δα κάτι που μ ενδιαφέρει. Ενώ το γήπεδο του Ισθμιακού είναι στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων που είμαι δημότης. Και εκεί γίνονται το Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικές συναντήσεις αρχίζοντας από τις υποδομές και τελειώνοντας με αγώνες Πρώτης και Δεύτερης κατηγορίας.

Και εκεί είδα για πρώτη φορά τον Νίκο Γκούμα  που είναι εγγονός του φίλου μου Μπάμπη και γιαγιά να έχει την Ευδοκία συγγενής και καλή μάλιστα από τα Βασιλικά της Λέσβου. Γι αυτό και τον πρόσεχα  λόγω συγγένειας αλλά και μεγάλης αδικίας γιατί οι προπονητές τον έβαζαν πάντα στο κέντρο για να αποκρούει με το κεφάλι μια και υπερτερούσε όλων από πλευράς ύψους. Και όμως ο παίκτης ξέρει από ποδόσφαιρο και μπορεί να προσφέρει σε θέσεις δημιουργικές Γι αυτό γράφω ότι πρέπει να τον προσέξει ο προπονητής Γιάννης Νούλας. Νομίζω ότι πρώτη φορά  συναντάς τέτοια περίπτωση. Και εσύ Δημήτρη Μαυρέλη να του μάθεις πως να κρατάς την ψυχραιμία σου όταν πολιορκήσε