Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Το παραγάδι του Νικηφόρου που πιάνει ψάρια ευλογημένα

... που σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών της Ένωσης. Που παίρνω την άδεια από την σημαία όλη αυτή την τελετή να την ονομάσω ζωοπανήγυρη  



Άνθρωπος που εκτιμώ με βεβαίωσε ότι η Κόρινθος 06 ψήφισε τον Τριαντάφυλλο ως πρόεδρο. Γιατί είμαι γνώστης όλων αυτών που έχει πάθει η ομάδα αυτή προσωπικά από τον Μιχάλη Τσιχριτζή που μόνο στο δικαστήριο και στην μήνυση που μου έχει κάνει ο επαγγελματίας παράγοντας του ποδοσφαίρου κυρ Μιχάλης ο παραμυθάς θα μάθουμε γιατί πολεμούσε το σωματείο αυτό. . Γιατί αν άφηνε την ομάδα που ο πρόεδρος της Δημήτρης Μπινιάρης έφαγε ακόμα και την προίκα της κόρης του σήμερα θα είχαμε μια ομάδα στην δεύτερη εθνική κατηγορία. 

Αλλά ο θριαμβευτής των τελευταίων  εκλογών μισεί το ποδόσφαιρο και βρίσκεται εκεί γιατί "το χρησιμοποιεί"

Όλα αυτά κατά καιρούς πολλές φορές τα έχω γράψει και θα τα επαναλάβω στο δικαστήριο. Αλλά μου είναι αδιανόητο να γίνεται ένας πρόεδρος ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι ο Π Α Σ Κόρινθος με απάτη και στη συνέχεια με προκλητικό τρόπο να χαρίζει τίτλο πρωταθλήματος  στη Θήβα και σ άλλη ποδοσφαιρική περίοδο την δεύτερη προνομιούχο θέση στην Ηλιούπολη που ο πρόεδρος της πήγε φυλακή  για στημένα παιχνίδια Αλλά δεν σταμάτησε εδώ ο κυρ Μιχάλης ο παραμυθάς Πήγε να κλέψει και την πολιτεία μ ένα εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ ή 3.060.000 δραχμών αλλά το Σ Δ Ο Ε τον έπιασε αλλά και τον κάλυψε. Και μόνο ο Νικηφόρος τον ξεσκέπασε Αποτέλεσμα όλης αυτής τις πλούσιας επικίνδυνης δράσεως του να προαχθεί σε πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. Αφήνοντας παράνομα  τον Π Α Σ Κόρινθος στα χέρια ενός χορηγού που έκανε μεταγραφές στα χαρτιά 650.000 ευρώ Και αυτόν τον επικίνδυνο για τα νιάτα να τον ψηφίζουν από τα 21 σωματεία τα 19 να συνεχίσει πρόεδρος.  Και μέσα στα 19 να είναι και ο Άγιος Γεώργιος που πρόεδρο έχει τον πατέρα Παύλο που προκλητικά σχεδόν φανερά ψηφίζει όχι τώρα αλλά πάντα ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ και συμμετέχει και στις εργασίες της γενικής συνέλευσης όπου συμφέρει τον επικίνδυνο αρχηγό του Και αυτό γίνεται χρόνια 12 και κανένας δεν του τραβάει το αυτί. Θα ήθελα κάποιος από την Μητρόπολη να κάνει έναν έλεγχο για να μάθουμε πως λειτουργεί το σωματείο και τους χορηγούς του.