Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Αντώνη Ρέμο γνωρίζεις ότι η θεωρία είναι πολύ πιο εύκολη από την πράξη και γι αυτό την προτιμάς.

 Αντώνης Ρέμος ένας πολιτικός που είναι δυνατός στην θεωρία. 

 Γράφει το μέσον που παρουσιάζει το κατηγορώ του πολιτικού και τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου. 

Ρεζίλεψε την κυβέρνηση του Κούλη ο Αντώνης Ρέμος! “Ανοησία της αγέλης – Πόνος στις εκλογές


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 



Άκουσα πολλές φορές το εισαγγελικό κατηγορώ του όντως προικισμένου για μουσικές νότες καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου  και μετά το παραλήρημα το πολιτικό μπορούμε να πούμε και πολιτικού άνδρα. Διάβασα ότι είσαστε παιδί μεταναστών που σημαίνει  η αφετηρία ήταν πολύ δύσκολη αφού πρωταγωνιστικό στοιχείο είχε την φτώχεια.  
Δεν λαμβάνω υπόψη αυτά που γράφουν και να σας πω τα παίρνεται από αυτούς που τα έχουν Και ούτε θα σας ζητήσω να μάθω πόσα πληρώνεται στην εφορία. 

Αντώνη Ρέμο. 

Οι πολιτικοί που έχουμε σήμερα κατά την γνώμη σας  δεν είναι σωστοί. Από αυτά που άκουσα που είπατε τα προβλήματα των Ελλήνων τα γνωρίζεται γιατί δεν θυσιάζεται και εσείς τον πολύτιμο σας  χρόνο να μας βοηθήσετε εμάς τους αδύναμους που είμαστε θύματα των επαγγελματιών πολιτικών να μας γλυτώσετε. Η απάντηση νομίζω θα είναι πολύ εύκολη. Για κορόιδα ψάχνεις ρε Νικηφόρε αφού η κριτική είναι πολύ εύκολη από την πολιτική. Και ιδίως από εμάς τους σημερινούς πλούσιους  που γνωρίζουμε από πρώτο  χέρι τι σημαίνει φτώχεια θα μου απαντούσε ο θεωρητικός της πολιτικής Αντώνης Ρέμος.