Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Πατέρα Παύλο: Μπορεί ΄να είσαι και παπάς και ζευγάς Ποτέ όμως παπάς και παράγοντας του ποδοσφαίρου.

 Ένας ιερέας κατά την προσωπική μου γνώμη ποδοσφαιρικός παράγοντας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν επαγγελματία του είδους του.  


Στις εκλογές ψηφίζει αυτόν που δικαιολογημένα πρέπει να μαυρίσεις παπά μου  


Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου ομολογώ με θλίψη οτι είναι και δικό μου δημιούργημα Όταν ένας παπάς με παρουσίασε κάτι νέα παιδιά που ερχόντουσαν σε πρώτη επαφή με το οργανωμένο άθλημα Και αυτό για μένα είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα Όταν βλέπεις χώρους να μεταβάλλονται σε ποδοσφαιρικά γήπεδα έστω και μικρά ο ενθουσιασμός για ένα άνθρωπο του ποδοσφαίρου όπως θεωρώ την αφεντιά μου ήταν πολύ μεγάλος Αλλά δυστυχώς εξίσου μεγάλη είναι η απογοήτευσης μου για τον ιερέα Παύλο που εκτελεί καθήκοντα προέδρου της ομάδας. Και ενώ με στοιχεία έχω καταγγείλει τον Μιχάλη Τσιχριτζή ότι δεν είναι άξιος να ασχολείται με τα νιάτα ο κληρικός έχει ξεπεράσει κάθε παράγοντα και έχει τεθεί ως εξαπτέρυγο δίπλα στον Τσιχριτζή και ηθελημένα αγνοεί τα παρακάτω και όχι  μόνο τους ψηφίζει αλλά τίποτα δεν μας θυμίζει ιερέα αλλά έναν κακό ποδοσφαιρικό παράγοντα:

Μιχάλης Τσιχριτζής  Έγινε το 2004 πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος με απάτη. Για να χαρίσει στην κυριολεξία ένα πρωτάθλημα στην πρόεδρο της ομάδας των Θηβών Και μια προνομιούχο δεύτερη θέση στην Ηλιούπολη που ο πρόεδρος πήγε φυλακή για στημένα παιχνίδια. Επίσης το Σ Δ Ο Ε τον έπιασε με ένα εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ.Και ως πρόεδρος της Ένωσης λήστεψε τρία πρωταθλήματα από την Κόρινθο 06. Οι αποφάσεις της πειθαρχικής Επιτροπής βγαίνουν με εντολές δικές του. Παράδειγμα Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ ή σε δραχμές 170.000 ο προπονητής Νίκος Πίλιουρας γιατί άσκησε κριτική για έναν διαιτητή που στην κυριολεξία τον έσφαξε Και ο πρόεδρος και προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω ( έτσι μου συστήθηκε ) χαρακτήρισε με δήλωση του που δημοσιεύτηκε διαιτητή ( που τον ονόμασε ) ότι είναι αδελφή και δεν κλήθηκε ούτε καν σ απολογία.

Και αυτόν τον ψηφίζεις  

 
Δημήτρης Μπίτσιος τον ψήφισες παπά μου αν και γνώριζες ότι αμφισβήτησε τον ανδρισμό  τον Κορινθίων διαιτητών. Και στις εκλογές της ένωσης του 2013 που ήμουνα στο βήμα και ξετίναζα τον οικονομικό απολογισμό της Ένωσης Με στεντόρεια φωνή ο Παγκορινθιακός υβριστής Δημήτρης Μπίτσιος μου είπε να πάω να τον κουνήσω και με το χέρι του έδειξε το πέος του.Και μου έκανε εντύπωση που γελούσες.και με προκάλεσες τάσεις προς εμετό. 

Και αυτόν τον ψήφισες 

Τάκης Βράκας κατάργησε την δημοκρατία στο Δ Σ της ένωσης. 

Και αυτόν τον ψηφίζεις  


Δημήτρης Δημόπουλος ο επίορκος παρατηρητής τάξεως που δεν έκανε   ούτε μια έκθεση που να υπηρετεί την αλήθεια. 

Και αυτόν τον ψηφίζεις  


Και έφτασες στις εκλογές τις ντροπής 2 Ιουλίου του 2021 που ισοψήφησαν δυο που είχαν από 7 ψήφους να τραβήξεις εσύ το όνομα που θα μείνει στο συμβούλιο.Και το έκανες με ένα καμάρι που κατάλαβα ότι δεν είχες πάρει είδηση  ότι με την κίνηση σου αυτή  ( πρωταγωνιστής της λοταρίας ) είχες γελοιοποιήσει ότι είχε απομείνει. 

Πατέρα Παύλο 

Παραιτήσου από πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου γιατί τα έχεις μπερδέψει και  ανεπανόρθωτα έχεις  εκθέσει το σχήμα που φέρεις .