Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Μιχάλη Τσιχριτζή Τέρμα οι Δούρειοι Ίπποι που είναι δύσκολο να βρεις στους μαχητές που είναι έτοιμοι να σε αντιμετωπίσουν.

 

Καρυδάτε θριαμβευτή δηλώνω ότι θα σε πολεμήσω με στοιχεία γιατί σε θεωρώ επικίνδυνο  για τα νιάτα 

DOKTORA επειδή μπορεί να προσφέρεις δεν πρέπει να απογοητεύσεις τα νιάτα του νομού μας που σ έχουν ανάγκη Μείνε να δώσουμε μαζί την μάχη. 






Αντιδήμαρχε 
Οι πολιτικοί οι λαοπρόβλητοι έχουν την υποχρέωση να απαντούν στα ερωτήματα που του υποβάλουν 




Αναγνωστόπουλος  Χρήστος Τον κατέβασε το όραμα για την αλλαγή και μάλιστα τον χρησιμοποίησαν προκειμένου να τον κάψουν και νομίζουν ότι το πέτυχαν Μα ο δυστυχής DOKTORAS δεν κατάλαβε ότι τον κατέβασαν για να τον κάψουν;Γιατί μετά από τον αείμνηστο Σπύρο Νίκα τον ανιδιοτελή κατάλαβε ο κυρ Μιχάλης το ποδόσφαιρο  είναι πηγή πλούτου και καθαρίζει τις εκλογές τοποθετώντας στα αντίπαλα ψηφοδέλτια Δούρειους Ίππος Και αφού τους "χρησιμοποιήσει "τος στέλνει στα αζήτητα Και ο Αναγνωστόπουλος έδωσε συνέντευξη που είμαι βέβαιος ότι ο δημοσιογράφος τον μπέρδεψε και από εκεί άρχισε  και εγώ την κριτική. Και παρουσίασε μετά το πρόγραμμα που ήταν μια σοβαρή προσπάθεια αλλά για σοβαρούς ανθρώπους που δεν υπάρχουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά. Γι αυτό και εμείς θα σε γνωρίσουμε με ανθρώπους με τους οποίους θα μπορέσετε να υλοποιήστε το πρόγραμμα σου που εκτός από μένα κανένας δεν παρακολούθησε γιατί δεν μπορούσε να το καταλάβει. 

Και εδώ θέλω να ρωτήσω τον αντιδήμαρχο Λουτρακίου - Πέραχώρας και Αγίων Θεοδώρων τον Σπύρο  Ράττη να μου πει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να ψηφίσει Τσιχριτζή; Γιατί όσο και να προεκτείνεις τις πορείες των μέσα στην κοινωνία πουθενά δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν.