Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ο Νικηφόρος είναι μόνος και θα πολεμήσει τους ετοιμόρροπους και θα ξυπνήσει αυτούς που εγκληματικά κοιμούνται

 Κύριοι  του Δ Σ της Ένωσης στόχο έναν  έχω να ξυπνήσω  τον πρόεδρο της Θύελλας Πετρίου και θα το πετύχω για τα νιάτα που και οι δυο αγαπάμε. 



Τα σωματεία που ψήφισαν χωράνε σ αυτό το πούλμαν  και περισσεύουν και θέσεις 



Η ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ

 



Την Παρασκευή 2.7.2021 διεξήχθη στο ΚΤΗΜΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Το «ΚΤΗΜΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ» παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς
από τον Γιάννη Βενετσάνο,
και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας τον ευχαριστεί θερμά
για την άψογη φιλοξενία και υποδοχή στον χώρο του.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Όταν το διάβασα για πρώτη φορά είχα γράψει ότι δεν μπορεί να γίνουν οι αρχαιρεσίες σε οίκημα που είναι ιδιοκτησίας προέδρου ή μέλους σωματείου. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει για δυο λόγους. Ο πρώτος αν ζητούσε  ευρώ έπρεπε να γίνει δημοπρασία. Η ανακοίνωσης η ευχαριστήρια της ένωσης μας ομιλεί ότι παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς Και τώρα έχουμε άνιση μεταχείριση των σωματείων γιατί ο πρόεδρος του Ισθμιακού προσφέρει στην Ένωση  και υπάρχει μια υποχρέωση της Νοταρα 48 προς τον πρόεδρο του Ισθμιακού. . 

Αλλά εδώ θέλω να ξανά γράψω για κάποιο αγώνα μεταξύ Ισθμιακού και Θύελλας Πετρίου. Διαιτητής του αγώνα Ψυχογιός με τον επόπτη Κλεπετσάνη έσφαξαν την Θύελλα Πετρίου. Ο Πρώτος που έστειλε συγχαρητήρια για την επανεκλογή του Λουδοβίκου 14 ήταν ο πρόεδρος Της Θύελλας Πετρίου  κ. Κεφάλας ο σφαγιασθείς Και μετά προσπαθώ μ αυτά που γράφω να τετραγωνίσω τον κύκλο. Και σας βεβαιώνω ότι θα το πετύχω.