Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Νικηφόρος Δηλώνω ότι αυτούς τους ετοιμόρροπους που εκλέχτηκαν από μισό πούλμαν θα τους πολεμήσω

 Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.

Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος




                           


Αυτό το συμβούλιο της ένωσης ψήφισαν  δέκα εννέα σωματεία. ως πρόεδρο τον Λουδοβίκο 14 και δέκα επτά μέχρι επτά τους συμβούλους 



Πρόεδρος  Μιχάλης Τσιχριτζής : Το 2004 έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος με απάτη Χάρισε ένα πρωτάθλημα στην πρόεδρο της ομάδας των Θηβών Κοροπούλη. Πολλά λέγονται για το χάρισμα αυτό αλλά εμείς γράφουμε μόνο στοιχεία  Χάρισε την δεύτερη προνομιούχο θέση στην Ηλιούπολη Που  ο πρόεδρος της κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή μετά από την  απολογία του για το σκάνδαλο με τα “στημένα
Το Σ Δ Ο Ε  τον έπιασε με ένα εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ ή σε δραχμές 3.060.000 και που το κράτησε μυστικό η πολιτεία για να καλύψει τον πολιτικό παράγοντα Λουδοβίκο 14 Που το έβγαλε ο Νικηφόρος  στον αέρα Και στην απολογία του είπε με τα ευρώ αυτά αγόραζε ποτά για τις φιλοξενούμενες ομάδες και γέλασαν οι τσιμεντένιες εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Κορίνθου Λήστεψε τρία πρωταθλήματα από την Κόρινθο 06 Η πειθαρχική επιτροπή δικάζει μετά από εντολές που παίρνει Και η επιτροπή για την διαιτησία με αρχιδιαιτητή τον παράνομο Γκρούτση με τους ορισμούς  της γελοιοποίησε την διαιτησία.  

Πρώτος Αντιπρόεδρος  ο Νίκος Μαργέτης που είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα μπορεί να κοιμηθεί από τον ίλιγγο της εξουσίας. Τον επαναφέρομαι και του λέμε να κοιτάξει την τύχη που είχαν οι προκάτοχοι του Γιώργος Πετρόπουλος και Γιώργος Παπαϊωάννου. Για μένα είναι ένας δειλός συκοφάντης που δεν απέδειξε ότι είμαι υβριστής και ψεύτης και ένας που πρόδωσε τον αείμνηστο Σπύρο Νίκα εν ζωή. 

Δεύτερη αντιπροεδρίνα  Μανάβη Ελένη που με άλλες προϋποθέσεις θα της έλεγα να πάρει  παπά και να ξορκίσει όλα αυτά που κουβαλούσε ο προκάτοχος της Δημήτρης Μπίτσιος Αλλά δεν της λέγω παρά μόνο έτσι που έστρωσε ο αδελφός της είναι υποχρεωμένη να περπατήσει. Και ο Μπίτσιος δεν διαφέρει από τα λουλούδια του Δ Σ της Ένωσης παλαιά και καινούργια. 

Γενικός Γραμματέας  Τάκης Βράκας Αυτός που για μένα δεν σέβεται την δημοκρατία δεν μπορεί να διοικεί τα νιάτα. Αν αυτά που γράφω δεν υπηρετούν την αλήθεια υπάρχει και εισαγγελέας. Η σιωπή του δεν του είναι χρυσός αλλά ο πλήρης εξευτελισμός του. 

 
Ταμίας ο Δημήτρης Δημόπουλος Ο κανονισμός που αφορά τους παρατηρητές τάξεως ρητά αναφέρει Όποιος δεν γράφει αυτά που έγιναν στον αγώνα διαγράφεται από τους καταλόγους των παρατηρητών Που αναγκάστηκε ο άλλοτε Δήμαρχος Κορινθίων Πνευματικός να κάνει συνέντευξη και να τον καταγγείλει ότι αν και το βρήκε στο ημιχρόνιο  ( ήταν παρατηρητής τάξεως )και του είπε αν ακούει που το βρίζουν Και στην έκθεση του δεν έγραψε λέξη. Και αυτόν τον επίορκο ο Τσιχριτζής τον  έκανε ταμία 


Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας  Φάνης Σιτές Ανύπαρκτα τα λύτρα της προδοσίας. Είμαι βέβαιος ότι ο υβριστής Τάκης Βράκας δεν θα επιτρέπει την παρουσία σου στο γραφείο του γιατί όλοι φυλάγονται από τον προδότη.

Σύμβουλο Νίκο Ραχανιώτη. Αφού σε κηλίδωσαν τώρα σε αντικατέστησαν και αυτό έχει μεγάλη σημασία Μ ένα επίορκο Σου τα είχα γράψει ότι θα σε χρησιμοποιήσουν και μετά θα σε πετάξουν στο Καιάδα της ανυπαρξίας.  

Νικηφόρος 

Από σήμερα θα ασκώ κριτική σ ένα διοικητικό συμβούλιο  της Ένωσης που είμαι βέβαιος ότι θα είναι το χειρότερο από της ιδρύσεως της Ε Π Σ Κορινθίας. 
Θανάση Καραχρήστο Χρήστο Αναγνωστόπουλε Κώστα Λαθούρη Τάκη Γιαννούλη Αμπαδιωτάκη Μαργαρίτα μου είναι αδιανόητο να βλέπω να διασύρει ο αντιπρόεδρος του Τσιχριτζή τον Αρχηγό σας στους δρόμους του Πειραιά και μετά να θέλετε να σας ψηφίσουν τα σωματεία. Γι αυτό πιστεύω ότι το δεύτερο σωματείο είναι μάλλον τυπογραφικό λάθος. Αφού ο αρχηγός σας συνεργάστηκε με τον Παγκορινθιακό υβριστή γιατί ταλαπωρήσατε  τον DOKTORA με προγράμματα αφού είσαστε χαμένοι από χέρι. Όλες σας οι κινήσεις σας είχαν ως αποτέλεσμα μερικοί ελάχιστοι να θεωρήσουν ότι η εκλογική αναμέτρηση ήταν σοβαρή. Ευτυχώς με τις δηλώσεις του Τσιχριτζή ότι ανακατεύονται πολιτικοί στις εκλογές γελοιοποίησε τα πάντα