Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ο Νικηφόρος προκαλεί και ζητά απαντήσεις Οι ένοχοι σιωπούν

Νίκο  Ραχανιώτη μπορεί  να παραιτήθηκες αλλά τα γραπτά και οι αριθμοί μένουν 


" ...αυτοί διοικούν γιατί ψηφίστηκαν από μισή χούφτα σωματείων "


Πρόεδρος  Μιχάλης Τσιχριτζής Ένας που λόγω των σωματικών του προσόντων μίσησε το άθλημα του ποδοσφαίρου όσο κανένας. και έβαλε στόχο από την μια να το εκδικηθεί αναγκάζοντας ομάδες  να διαλύονται Και σκέφτηκε και να το χρησιμοποιήσει για δικό του προσωπικό όφελος. Μπορώ όλα αυτά να τα αποδείξω και αντιμετωπίζοντας και πρόσωπο με πρόσωπο τον Λουδοβίκο 14 και με δικό του Δημοσιογράφο να μας κάνει τις ερωτήσεις. 


Πρώτος Αντιπρόεδρος Από την θέση αυτή έχουν περάσει λουλούδια και άφωνοι Και αρχίζουμε από τον Γιώργο Πετρόπουλο που νόμισε ο δυστυχής με την εκλογή του στην Ένωση έγινε λόγιος και νόμισε ότι έχει όχι το δικαίωμα αλλά την υποχρέωση να αναλάβει εργολαβικά να με βρίζει.  Και όταν κατάλαβε ποιον βοηθούσε εξαφανίστηκε Και ο άρχοντας Λουδοβίκος 14 τον άφησε στην θέση αυτή να εκτίθεται χωρίς να τον αντικαταστήσει Και ξαφνικά διαβάσαμε ότι ο Γιώργος Παπαϊωάννου έγινε αντιπρόεδρος. Ναι είναι αυτός που ψηφίστηκε από 7 σωματεία Αλλά δεν ήταν μόνος αφού είχε παρέα με τον ίδιο αριθμό ψήφων των Γεώργαρη Παναγιώτη Και η εφορευτική επιτροπή έβαλαν κλήρο τον οποίος τράβηξε και μάλιστα με καμάρι ο παπάς Παύλος ο καθαρόαιμος πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου Και χρησιμοποιώ την λέξη καθαρόαιμος γιατί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους παράγοντες της παράγκας. 

Και επιτέλους η θέσης βρήκε το άξιο όνομα στις τελευταίες εκλογές τον Νίκο Μαργέτη της γνωστής οικογένειας που κατορθώνει να είναι πάντα με τον δυνατό. Μόνο που τον καταψήφισε το 38,1% των σωματείων που έδωσε το δικαίωμα στον κυρ Μιχάλη να τον βάλει πρώτο αντιπρόεδρο γιατί ποτέ δεν ξεχνά ότι πρόδωσε τον αείμνηστο Σπύρο Νίκα Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανέναν.  


 Δεύτερος Αντιπρόεδρος ο δαφνοστεφανομένος  Δημήτρης Μπίτσιος που είναι και όλα τα λεφτά. Γελοιοποίησε διαιτητές αρχηγούς της αλλαγής τώρα δαφνοστεφανωμένος  δεν συμμετέχει στην διοίκηση αλλά έχει βαθιές τις ρίζες στον εικονικό Η Ελένη Μανάβη  για να μη υπάρχει το κενό 

Γενικός Γραμματέας Τάκης Βράκης. Όταν ένας κατά την άσκηση των καθηκόντων τσαλαπατά την δημοκρατία δεν χρειάζεται άλλες αποδείξεις για να αποδείξεις ότι ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος Γι αυτό και θα τον πολεμήσω με φανατισμό και δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαδί. Αλλά με στοιχεία και όχι με λάσπη μέθοδο προσφιλή στον γενικό γραμματέα. 

Ταμίας Στην θέση αυτή είχε τοποθετηθεί ο Νίκος Ραχανιώτης που ενώ είχε γράψει ιστορία ως παράγοντας του Ζευγολατιού μέσα σε τέσσερα χρόνια αναγκάστηκε όχι να παραιτηθεί αλλά να ψηφιστεί μόνο από 10 σωματεία Περιμένω να μάθω  τα 22.000 ευρώ που τα έδωσε ως δάνεια και βοηθήματα. Θα αναγκαστείς να μας ονομάσεις αυτούς που τα πήρανε για να σας ψηφίσουν Μα νομίζω ότι το πιο προσβλητικό για σένα είναι ο διάδοχος σου ο Δημήτρης Δημόπουλος που ένας Δήμαρχος ο Αλέκος  Πνευματικός αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη για να του πει ότι μεροληπτεί στην εκτέλεση των καθηκόντων Και εδώ αντί να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να διαγραφεί από τους καταλόγους των παρατηρητών προάχθηκε και έγινε  σύμβουλος της ένωσης και ταμίας διάδοχος του Νίκου Ραχανιώτη. Μα υπάρχει δεδικασμένο με τον Γιάννη Ναυτόπουλο που σ έναν αγώνα που ήρθε σε διαμάχη με τους φιλάθλους  τους έδειξε τα γεννητικά όργανα του. Και αντί να τον διαγράψουν τον έκαναν αντιπρόεδρο ΒΟΥ. Μα και ο ίδιος ο Λουδοβίκος 14 σε κάποια απονομή μεταξύ των ελληνικών του μπέρδεψε τους όρχεις του