Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακός Πειραιώς --Άρης Θεσσαλονίκης 3-0,

 


Ο Ολυμπιακός πέτυχε φιλική νίκη με 3-0 επί του Άρη στο Φάληρο κι έδειξε σε καλή κατάσταση πριν τις αναμετρήσεις με τη Νέφτσι Μπακού.

Ο Άρης, βέβαια, ήταν πιο επικίνδυνος και είδε δύο δοκάρια στο 0-0 με Σάσα και Γκάμα, αλλά ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο.



Στο 37’ από σέντρα του Ραντζέλοβιτς, ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 42’ ο Εμβιλά με πλασέ στην κίνηση από μπαλιά του Ελ Αραμπί σημείωσε το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ραντζέλοβιτς στο 78’, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Κουντέ.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.

ρακολούθησα από την τηλεόραση τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη Θεσσαλονίκης. και έβγαλα δυστυχώς και πάλι το συμπέρασμα ότι και πάλι ο Ολυμπιακός θα έχει το επάνω χέρι Βέβαια ο Άρης το πρώτο ημιχρόνιο είχε δυο οριζόντια δοκάρια αλλά δ΄χηκ και δυο τέρματα από έναν Ολυμπιακό που βρίσκεται στην περίοδο των δοκιμών. Βέβαια αυτό ισχύει και για το Άρη αλλά διαφορετικοί όμως και οι παίκτες. Που κάτω από τις οδηγίες  του πολύ ικανού προπονητή και το επίπεδο των παικτών δημιουργείται η διαφορά. Καινούργια και παλιά ονόματα που έγιναν ένα σε χρόνο πολύ μικρό Αλλά και ο Άρης έχει καλό προπονητή μα όχι και παίκτες του αναστήματος του Ολυμπιακού 

Ο Διαιτητής Γκάμαρης της Ένωσης της Αθήνας που κατά την περσινή περίοδο έπαιζε τον ρόλο του τέταρτου. Στην πρώτη εμφάνιση ως πρώτος κεντρικός διαιτητής τα έκανε μούσκεμα. και σ ένα αγώνα πολύ εύκολο